Healing

Soul Transformatie Blessing ceremonie 7 oktober

GROEPSCEREMONIE Soul healing, een connectie met de hogere dimensies en frequenties

Divine TAO healing hands Blessings

Waarom Zielsgenezing?

Het aardse leven is kort en houdt op maar de Ziel is voor altijd.

We komen naar aarde om onze Ziel te genezen en daar hebben we ons lichaam voor nodig.

Het lichaam omvat wijsheid en communiceert altijd met ons.

Pijn, blokkades, ziekte of negativiteit in alle aspecten van het leven is een signaal dat de Ziel genezing nodig heeft.

Wat is TAO

TAO is de Bron waar alles uit is ontstaan en draagt

de meest positieve informatie, energie en materie

die elk aspect van het leven kan transformeren.

Dat wat jij vibreert is dat wat je bent en naar je toetrekt.

TAO draagt het Bronveld van Ten Da

( de tien grootste kwaliteiten ) :

– de Grootste liefde

– de Grootste vergeving

– het Grootste mededogen

– het Grootste licht,

– de Grootste nederigheid

– de Grootste harmonie

– de Grootste bloei

– de Grootste dankbaarheid

– de Grootste dienstbaarheid

– de Grootste verlichting

De KRACHT van Divine TAO healing hands Blessings

Wil je leven met de wijsheid en Kracht van je Hogere Zelf? Wil je weten hoe het voelt als jouw Hogere Zelf, jouw Hogere Wijsheid je gaat leiden en gaat begeleiden in je leven? Jouw Hogere Zelf bevat alle informatie en wijsheid van het Universum en wil het beste voor jou en is puur liefde.

Voor iedereen die worstelt met allerlei problemen.
Ervaar je blokkades of ervaar je emotionele problemen, mentale problemen, lichamelijke klachten, bepaalde aandoeningen, verslavingen ( welke komen van jouw lagere zelf ) zielsblokkades of andere blokkades welke je weerhouden om te groeien in jouw Soul Journey. De blessings welke worden gedaan door de Spirit wereld en de hogere dimensies transformeren lage en negatieve frequenties en energieën naar positieve informatie en energieën.

Uplift jouw licht-lichaam waardoor je hogere frequenties kan bereiken en ontvangen.

TAO Healing Hands is een channel voor de Divine en transformeert negatieve, lage vibrerende informatie, energie en materie in jouw energie veld met het hoogste Goddelijke licht van de Divine en de TAO Bron naar positieve energie en informatie.
Tao Healing Hands is een geavanceerde helende technologie waarbij de heling werkt met frequenties, trillingen, informatie, energie en materie op hoog niveau.
Deze bijzondere heling heeft het unieke vermogen om genezingen op zielsniveau aan te bieden om gezondheid, zaken, financiën, relaties, spirituele groei en meer te transformeren.
De heling wordt gedaan door de Divine en door Spirit Wereld en dan via de TAO healing hands channel & het TAO healing veld.

“Negatieve informatie, energie en materie zorgt voor uitdagingen, blokkades, stagnaties en tegenslagen in gezondheid, ongelukken, onharmonische relaties en financiën die niet stromen en stagneert Spirituele groei.
Positieve informatie, energie en materie zorgt voor harmonie, een goeie gezondheid, harmonische relaties, financiën die stromen en verlicht het pad van Spirituele groei”

Hoe werkt het?
Alles heeft een Ziel ( Shen ) een Geest ( Qi ) en een Lichaam ( Jing)
De Ziel is de opslag van informatie, het Hart is de ontvanger van informatie, de Geest is de verwerking van informatie.
De Geest ( Qi ) is de beweging van informatie en het Lichaam ( Jing of Materie ) is de transformatie van informatie.
Als er blokkades zijn tussen Ziel, Hart, Geest en het Lichaam ervaart men stagnaties en deze zorgen ervoor dat de dingen niet stromen.
Ziekte, emoties, het mentale, de chakra’s, jouw meridianen, jouw connectie tussen jouw Ziel, Geest en Lichaam.
Blokkades tussen relaties, financiën die niet stromen, je bedrijf waar dingen stagneren en de energie in je huis is zwaar en blokkeert.
Alles is energie en emoties, gebeurtenissen en andere blijven hangen in je huis. Een zuivering voor je huis zo bijzonder.
Alles gebeurd in Divine order, de Divine en Spirit wereld beslist wat iemand mag ontvangen en wat iemand aankan.
En alles heeft meerdere lagen en een ding is ZO zeker de Divine is generous en Super Krachtig.
Ik geef opdracht en stuur het Divine TAO healings hoge frequentie licht om de blokkades te zuiveren. #mastersha

Zaterdag 7 oktober van 14.00u tot 16.00u
Aantal personen max 12

Locatie: Praktijk TALTAO acupunctuur
Jolweg 24A in Rijsenhout

Kosten €100 i.p.v. €160 waarbij je drie blessings ontvangt en ik de Da Bei Zhou, de namen van de 87 boeddha’s in het chinees ( de grootste compassie mantra van de 87 boeddha’s ) ga chanten.

Energetische sessies worden vergoed door de Zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent.
Voor meer informatie stuur een email naar info@taltao-acupunctuur.nl of bel mij +31628417444

I LOVE TO MEET YOU ♡

Meer informatie welke blessing er zijn staan beschreven op mijn website https://taltao-acupunctuur.nl/divine-tao-healing-hands/

DRIE REVIEWS van de TAO healing hands blessings:

Ik denk nu een paar maanden geleden dat ik de Blessings heb gedaan. En ik moet zeggen dat ik heel benieuwd was wat de Blessings voor mij zouden doen. De blessings heb ik in een groep gedaan. Zoals ik ook 3 Kambo sessies in een groep heb gedaan. De eerste dagen merkte ik vrij weinig van de Blessings. Ik denk dat ik ongeveer een week later merkte dat de dingen begonnen te lopen waar ik mee bezig was. Mijn doelen en dromen kwamen in een versnelling terecht. Ik bedoel daarmee die job die ik al lange tijd graag wilde, maar steeds net niet lukte. Mijn muziek carrière gaat de goede kant op. Laat ik zeggen : hetgeen dat ik heel graag wilde wordt nu steeds meer werkelijkheid. Ik ben TALTAO heel erg dankbaar voor mijn ervaringen.

Nancy Elskamp

Review part 1… Hi Tal, you asked me many times to write a review …..you know I’m more a person who don’t want to expose my feelings to the outside world …but I willing to make an exemption for you ..,!Why . ? … you support and guide me; on physical and mental and spiritual level with your treatments and your personal devotion for many years. Beside your professional skills, you are also a super human being and I Have many respect for you … I.can write a book about you but I want to express my experience briefly with lyrics of one of my favorite artists: Jamiroquai :Chorus`}`She’s just a cosmic girl Oh, yeah From another galaxy My heart’s at zero gravity She’s from a cosmic world Putting me in ecstasy Transmitting on my frequency She’s cosmic ….🙂 Keep up all the good work you do,! .. review. part 2 to follow

Edwin H

Eerdere ervaringen bij Tal Tao gehad. Zoals SRT sessie en verschillende keren accupunctuur. Dit was echt super en SRT was ook echt een hele mooie ervaring! Tal is erg goed in wat zij doet. Na mijn bevalling van mijn jongste dochter ben ik ook bij Tal geweest voor de blessings. Nadat ik was ingeleid voelde ik me 3 maanden na de bevalling nog altijd ‘off en down’. Ik kreeg blessings op mijn hormoonstelsel, lymfatisch systeem en baarmoeder. De avond zelf voelde ik al van alles gebeuren in mijn lichaam, de tintelingen waren subtiel en voelde goed en ontspannen. Naarmate de dagen en weken verstreken, merkte ik op dat ik weer helemaal lekker in mijn vel zat! Mijn cyclus was gelijk weer als vanouds en ook veel minder hormoonschommelingen als daarvoor. De blessings zou ik zeker voor iedereen aanraden bij Tal Tao. Zeker ook als je pijnklachten ervaart of gewoon voelt dat je niet lekker in je vel zit! Tal geeft super advies en geeft goed aan wat zij denkt dat het beste is in jouw situatie. Super bedankt weer Tal!

Michelle Kabel

Please follow and like us: