Your address will show here +12 34 56 78
Datum en Tijd

7 en 8 September 2018 Tijd: 10.00 - 17.00

Prijs

€355 - Met vroegboekkorting, meld je aan voor 8 juni 2018 voor slechts €333

Leraar

Kimberly Thompson van Miridia Acupuncture Technology

Vereiste Voorkennis

Acupuncturisten, TCG therapeuten en laatste jaars studenten

Locatie

Hotel van der Valk. Oostzaan-Amsterdam

Adres

Westeinde 1, 1511MA Oostzaan Amsterdam

Wat is AcuGraph?

Acupunctuur is weliswaar oud maar bleef bestaan en opvallend is dat deze voortdurend evolueerde. En wij acupuncturisten evolueren mee met de drie schatten van AcuGraph; het weten, tonen en groeien als acupuncturist. AcuGraph verzamelt zijn informatie met een eenvoudig, twee minuut durende digitale doormeting waarbij hij alle Yuan-Source punten op de handen en voeten meet. Het Yuan-Source punt is meest belangrijkste punt in de Zang-fu en verteld heel veel over het lichaam. AcuGraph is een evolutie in de acupunctuur, een geavanceerde tool voor acupunctuur die meer inzicht biedt voor acupuncturisten en patiënten. AcuGraph helpt u specifieke problemen te lokaliseren, kiest voor de meest effectieve behandeling, documenteert de vooruitgang en heeft objectief bewijs om de kracht van acupunctuur aan te tonen en te versterken.

Inhoud van de cursus

De meeste acupuncturisten werd geleerd dat TCM de basis is voor de Chinese geneeskunde. Je maakt nu kennis met een verschuiving op de meridiaan therapie via elektronische digitale meridiaan analyse, met een primaire focus op het behandelen van de wortel en met een secundaire veelzijdige benadering van branchebehandelingen om je behandelingsresultaten te versnellen. Een effectieve behandeling kiezen Je leert hoe je je EIGEN unieke stijl van behandeling kunt ontwikkelen met AcuGraph, een elektronische diagnostiek van de disbalansen van de meridianen. Naarmate je jouw tweestaps behandelingstechniek uitbreidt, zult je merken dat er veel strategieën zijn om een ​​grafiek in evenwicht te brengen. Er zijn daarbij ook veel hulpmiddelen om een ​​hoofdklacht te behandelen. De sleutel is om de strategieën te vinden die het beste voor JOU werken op een bepaalde dag in jouw praktijk. Een diepere kijk op emoties Kimberly zal ons strategieën leren om de moeilijkste patiënten te diagnosticeren en te behandelen met een kijk op onderliggende emotionele disbalansen die te zien zijn aan de hand van de grafiekanalyses. Je leert praktische vaardigheden om een emotionele verschuiving bij jouw patiënt te maken, zodat ze op hogere niveau kunnen genezen.

Registreer hier!

Bij bericht graag beroepsvereniging vermelden. Tot snel

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Weten

AcuGraph is een evidence-based benadering die de acupunctuur behandelingen verbetert. Het bevat een uitgebreide bibliotheek van de acupunctuurpunten, patronen en behandelingen om u te helpen de meest effectieve behandelplan op te stellen.

Tonen

Objectief bewijs laat uw patiënt precies zien wat er mis is, en hoe de balans en energie verbetert door de resultaten van de metingen. AcuGraph geeft examenresultaten in negen verschillende grafiek stijlen, elk meesterlijk ontworpen om nauwkeurige informatie over te brengen in een makkelijk te lezen formaat.

Groeien

AcuGraph heeft het gereedschap voor het vastleggen van meridiaan doormetingen, het goed kunnen communiceren over acupunctuur en het aantrekken van patiënten.

♡ You better not miss this seminar ♡

 

Extra informatie

Datum en tijd: 7 en 8 September 2018 . Tijd van 10.00u tot 17.00u

Prijs: €355,- Met vroegboekkorting, aanmelden voor 8 Juni voor slechts €333,-

Leraar: Kimberly Thompson van Miridia Acupuncture Technology

Vereiste voorkennis: Acupuncturisten en TCG therapeuten of laatste jaars studenten Accreditatie: Zhong, NVA, NWP. Leden van het NAAV kunnen accreditatie later aanvragen.

Locatie: Hotel van der Valk. Oostzaan-Amsterdam

Adres: Westeinde 1, 1511MA Oostzaan Amsterdam Onbeperkt koffie, thee, mineraal water, dranken, sweet mints en fruit. Uitgebreid warm en koud lunch buffet.

Gratis parkeren.

Mocht je een kamer met seminar korting willen boeken stuur dan een email naar sales@oostzaan.valk.nl o.v.v. het volgende reserveringsnr. (OZA-GF2784). https://www.hoteloostzaan-amsterdam.nl/
Peter de Vilder, bestuurslid en leraar van het OTCG geeft ook twee daagse AcuGraph seminars in Antwerpen.

Voor meer informatie: OTCG AcuGraph Seminar page

Voorwaarden

 • De wettelijke bedenktijd bedraagt 14 dagen, gerekend vanaf de inschrijvingsdatum.
 • Wanneer de cursus binnen 14 dagen na inschrijving begint, stemt u ermee in dat u afziet van de bedenktijd.
 • Bij aanmelding middels de vroegboekkorting is annuleren niet meer mogelijk.
 • Annuleren kan alleen schriftelijk (brief, email).
 • Annuleren is kosteloos tot 4 weken (=28 dagen) voor aanvang van de cursusdatum.
 • Bij annulering 4 tot 3 weken (=28 tot 21 dagen) voor aanvang van de cursusdatum bent u 50% van het cursusgeld verschuldigd.
 • Bij annulering binnen 2 weken (=14 dagen) voor aanvang van de cursusdatum of nadat de training is begonnen bent u 100% van het cursusgeld verschuldigd.
 • Bij het inschrijven van de cursus heeft u akkoord verklaard met de betalingsvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden.
 • U mag een vervanger sturen als u zelf bent verhinderd. Geef dan s.v.p. de naam van de vervanger door via info@taltao-acupunctuur.nl
 • Bij meerdaagse cursussen bent u het volledige cursusbedrag verschuldigd, ook al bent u niet in staat alle cursusdagen te volgen.
 • In termijnen betalen is niet mogelijk
 • Opleidingsinstituut Tal Tao behoudt zich het recht voor om een cursus te annuleren als er onvoldoende inschrijvingen zijn. Wij zullen de cursisten die zich al hebben ingeschreven, tijdig aangeven dat de kans bestaat dat wij hiertoe zullen moeten overgaan. De definitieve beslissing zal uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus worden gecommuniceerd.
 • Mocht Opleidingsinstituut Tal Tao genoodzaakt zijn een cursus te annuleren dan krijgt u het evt. betaalde cursusbedrag binnen 5 werkdagen terug. Annuleringen -Worden op de website aangegeven. Deelnemers worden per mail tevens op de hoogte gebracht.
 • Opleidingsinstituut Tal Tao is niet aansprakelijk voor andere gemaakte kosten als de cursus niet door kan gaan.
 • Een annulering is pas van kracht nadat deze door Opleidingsinstituut Tal Tao per email is bevestigd.

Get in touch