Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
  • Text Hover

Wat is het Sjamanisme?

In het sjamanisme worden bovennatuurlijke machten aangesproken door een sjamaan of sjamanistische practitioner die contact kan maken met geesten en de geestenwereld. Veelal om op die manier ziektes te genezen die geesten en of entiteiten, ook wel intruders genoemd en door negatieve energieën worden veroorzaakt. De geesten die het leven van de levenden beïnvloeden. Aard gebonden entiteiten die niet over durven gaan en de aarde dus niet willen loslaten en zich vast zuigen aan het energie veld van de levende. Vaak zoeken ze gelijke frequenties op omdat ze die herkennen. Als het energieveld of magnetisch veld van de persoon gaten bevat of zwak is dan kunnen ze makkelijk aanhechten. Traditionele geloven, rituelen en praktijken uit diverse culturen verspreid over de hele wereld worden hierbij gebruikt. Spirituele genezing is genezing op Zielsniveau. Maar wat is de Ziel nou eigenlijk? Een Ziel is een gouden lichtwezen, om deze te kunnen zien moet je derde oog geopend zijn. De Ziel kan in verschillende delen van het lichaam zitten. Er zijn 7 hoofdgebieden waar de Ziel zich kan huizen. Deze 7 huizen van de Ziel vind je *net boven het genitale gebied,* tussen het genitale gebied en de navel,* rondom de navel bij de Dantian,* in het hart chakra,* in de keel,* in het hoofd en * net boven het hoofd, boven je kruin chakra. Een Ziel is een karakter en heeft meerdere kwaliteiten. Delen van de Ziel kunnen bij trauma of langdurige emoties uit het lichaam ontsnappen omdat ze de pijn niet willen voelen. Ieder deel van de Ziel die je verliest is een kwaliteit die verloren gaat.

Wat heeft het Sjamanisme met Chinese geneeskunde te maken?

Het sjamanisme vind je over de hele wereld en in vele culturen. In het Sjamanisme wordt er heel veel met en in de natuur gewerkt, deze is weer gekoppeld met de 5 elementen. De Ziel, Geest en Lichaam connectie wordt in de Chinese Geneeskunde vertaald met Shen, Qi, Jing. We zijn allemaal opgebouwd uit Shen, Qi, Jing. Wanneer er blokkades ontstaan tussen tussen Shen, Qi, Jing krijgt met allerlei klachten. Deze hoort vrijelijk te stromen. En in de Chinese geneeskunde heeft ieder orgaan zijn eigen Ziel. Ieder deel van de Ziel heeft zijn eigen kwaliteiten. De beweging van een bepaalde Ziel zoals bijvoorbeeld de Etherische Ziel, dat is de Ziel van de Lever, heeft invloed op mentale activiteiten. Kennis hangt af van de scherpte van de Ziel. Het is verantwoordelijk van rationeel denken, intuïtie en inspiratie. Overdag huist de Etherische Ziel in de ogen en in de nacht in de Lever. Wanneer deze in de ogen is dan kunnen wij zien. Als deze in de Lever is dan dromen we. Op het psychisch vlak is de Etherische Ziel verantwoordelijk voor visioenen op 3 manieren; psychisch zicht, het zien in de nacht in de vorm van dromen of een droom of visioen in het leven.  De Ziel van de Milt staat voor het intellect. Daar valt onder het geheugen, geniale ideeën, studeren en concentratie. Focus staat in contact met de Geest, in de Chinese Geneeskunde heet dit de Shen. Vanuit het hele oude Chinese Sjamanisme waren de Chinese sjamanen al bezig met rituelen met acupunctuur naalden om vervloekingen en jaloezie weg te halen. Deze rituelen pasten zij en ik nu ook toe met abdominale acupunctuur.

 

  • Text Hover
Spiritual Respons in the Akashic records
Met Spiritual Response maakt ik verbinding met Spirit en met mijn Hogere Zelf en mijn Hogere Zelf comités en de Hogere Zelf van de cliënt waarbij wij belemmerende energieën ( welke negatieve programma’s, imprints, blokkades, verstoringen, negatieve energieen en meer kunnen zijn ) uit jouw Zielenarchief (Soul records) de Akashic records kunnen opsporen en zuiveren.

 

 

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
TAO hands Blessings
TAO hands is een channel voor de Divine en de hogere dimensies en frequencies.

Spirit, Kuan Yin, de Saints, Buddhas en bodhisattvas, Spirituele dokters, Aartsengelen, Dragons en meer hoog Spirituele beings in Spirit wereld zijn degene die de Blessings uitvoeren. Ik ben de channel ik geef opdracht en channel welke combinatie blessings het beste zijn en in volgorde worden gedaan. Alles gaat in Divine order, Divine en de TAO Source beslist wat iemand aankan en mag ontvangen. 

 


 

Wanneer is er sprake van Zielsverlies?

Wanneer mensen lijden aan verlies van hun spirituele essentie, wanneer men lijdt aan een incompleetheid en een leegte. Het gevoel dat delen van jezelf verloren zijn gegaan en dat je je voelt afgesneden van de diepe connectie met het leven. Dit gevoel van incompleetheid en vervreemding veroorzaakt diep lijden met als gevolg dat je voelt dat je niet volledig leeft en je niet van het leven kan genieten. Dit constante gevoel van leegte en pijn wordt vaak opgevuld of weggedrukt door het gebruik van alcohol, drugs, de drang om steeds maar seks te hebben, het steeds maar vermaak en plezier en bevestiging buiten jezelf te zoeken en vele andere verslavingen. Zielsverlies  is het verlies aan kracht, zowel geestelijk als lichamelijk. Wanneer mensen trauma hebben ervaren zoals incest, lichamelijke mishandeling, verkrachting, het verlies van een dierbare, liefdesverdriet, ongelukken, oorlogservaringen, of langdurige emoties kan er Zielverlies ontstaan. Maar ook een depressies of langdurige ziekte, ernstige ziektes of een operatie of mensen die ook steeds maar pech blijken te hebben dat zijn allemaal aanvallen waarbij de Ziel als een katapult uit het lichaam schiet om de pijn niet te hoeven ervaren.

  • Text Hover
  • Text Hover
Wat zijn de kenmerken van de Ziel?
Een mens heeft een Ziel, Geest en een Lichaam. Ze zijn gescheiden maar ook verenigd. Ze zijn gescheiden omdat ze onafhankelijk zijn maar verenigd omdat ze in een lichaam zitten en met elkaar communiceren. Een Ziel heeft een bewustzijn en intelligentie. Een Ziel heeft een besef, de Ziel denkt, analyseert, leert, heeft voorkeuren waar hij van houdt of niet. Een Ziel heeft een karakter, sommige mensen zijn heel actief en anderen weer heel rustig. Sommige mensen zijn heel erg ad rem en grappig anderen zijn weer heel serieus. Een persoon kan van muziek houden terwijl de ander van sport houdt of houdt van rondreizen en meer van de wereld wilt zien en ervaren. Een Ziel heeft ook emoties, het kan gelukkig zijn en zich vredig voelen of verdrietig, angstig of boos zijn. Een Ziel heeft een ongelofelijke wijsheid in zich en wanneer de Ziel compleet en geheeld is dan kan je verbaasd staan hoeveel je Ziel eigenlijk weet. Jouw Ziel is je beste adviseur en gids. Een Ziel heeft een groot geheugen welke hij herinnerd uit ervaringen van vorige levens. Bijvoorbeeld, je reist voor het eerst in je leven naar een plek waar je nog nooit bent geweest en je hebt een heel sterk gevoel dat je er al eens eerder bent geweest of je hebt gewoon een connectie met een bepaalde cultuur en land.  Een Ziel communiceert automatisch met andere Zielen op een heel natuurlijke manier.  Je kan iemand voor het eerst ontmoeten en meteen liefde voelen of een sterke klik. Je voelt dat er iets speciaals is tussen beiden. Een Ziel heeft een ongelofelijk zelfgenezend vermogen. Daarom werk ik altijd met de Ziel van de cliënt samen met de healings. Je Ziel is constant op zoek naar kennis, net als je Geest altijd leert doet jouw Ziel dat ook. De Ziel beschermd jou en waarschuwt je door je intuïtie, je buikgevoel. Maar een Ziel kan je ook belonen of lessen leren, als je goed of slecht voor jezelf zorgt of tegen je intuïtie gevoel ingaat.  Een Ziel heeft een grote flexibiliteit en volgt spirituele regels en principes, je geest kan daar niet helemaal bewust van zijn maar je Ziel wel. En zo zijn er nog veel meer kenmerken van de Ziel. Vele Zielen zoeken naar verlichting en willen goed doen om de wereld te beteren in de vorm van het geven van liefde, zorg, mededogen, oprechtheid en vriendelijkheid en hulp aan anderen. Dat is de reden dat steeds meer mensen zoeken naar de Zielgeheimen, wijsheid, kennis en Zielen transformatie.
De Ziel leeft eeuwig.

 

Wat ervaar je als je Ziel compleet is?

Wanneer de Ziel volledig in het lichaam is, zijn de ervaringen dat mensen genezen van lichamelijke en geestelijke klachten. Men kan weer van het leven genieten zonder de weerstand van pijn, verdriet, angst, woede of een leeg gevoel van incompleet zijn te voelen. Een Ziel heeft meerdere kwaliteiten, creativiteit en wilskracht komen terug, intuïtie versterkt en passies worden gevonden of komen weer terug. Mensen voelen zich niet meer afgesneden van het leven en van hun omgeving en de balans is terug. Mensen voelen weer onvoorwaardelijke Liefde voor zichzelf en Liefde ♡ ♡ voor het Leven. Wanneer je hart op meerdere lagen weer geopend wordt ervaar je de kwaliteit van leven op een veel hoger level, je ziet en voelt weer waar je dankbaar voor mag zijn. Het aardse leven is kort en houdt op maar de Ziel is voor altijd. We komen naar aarde om onze Ziel te genezen en daar hebben we ons lichaam voor nodig.


Wanneer de Ziel geneest, geneest het Hart de Geest en het Lichaam mee.


 

  • Text Hover