Your address will show here +12 34 56 78
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
Mijn diepe connectie met Kambo

 

Mijn eerste ontmoeting met Kambo was ongeveer 7 jaar geleden.

 

Ik was meteen verliefd en vooral hoe ik me na de sessie voelde.

Dat was alles waar ik naar op zoek was, diep Inner Peace en de hoge vibraties die

ik ervaarde was magisch.

Mijn leven veranderde compleet in alle opzichten.

Meteen daarna begon mijn zoektocht, verdieping en Journey met

de Spirit of Kambo en tot op heden.

Ik begon vrijwel meteen Kambo mezelf toe te dienen en zo heb ik de kracht en wijsheid

van de Spirit nog beter leren kennen. 

 

Diep respect voor mijn Master,  teacher en healer The Spirit of Kambo. 

 

Kambo saved my life 🤍 
 • Text Hover

Kambo of Sapo is de afscheiding van de heilige boomkikker “de Phyllomedusa Bicolor” of wel The Giant Green Monkey Tree Frog uit het Amazone-regenwoud die wordt uitgescheiden via de huid. De boomkikker heeft geen natuurlijke vijanden en daarom zijn ze talrijk. Dit traditionele amazone medicijn wordt tijdens een krachtig reinigingsritueel in een ceremonie gebruikt die zowel fysiek als mentaal als spiritueel is. Het is een heling op heel diep ( cel ) niveau; Lichaam, Geest en Ziel . Tijdens de ceremonie wordt men ontdaan van ‘Panema’, dat wat de mens hindert om gelukkig te zijn. Wetenschappelijk onderzoeken naar Kambô vertellen over de negen krachtige bio-actieve peptiden. “Onder de tientallen peptiden in kambô, zijn tot 9% bioactief.” Zij binden zich met receptoren in het brein en veroorzaken chemische reacties in het menselijk lichaam.

 

 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
Bioactieve Peptiden
 

Onderzoekers vonden negen bio-actieve peptiden die een krachtig effect hebben op de maagspieren, maag- en alvleeskliersecreties, de bloedsomloop en de stimulering van de bijnierschors en de hypofyse. ‘Phyllomedusin’ heeft een sterke invloed op de darmen en draagt ​​bij tot een diepe ontgifting op celniveau. Phyllokinin en phyllomedusin zijn krachtige stoffen die de bloedvaten verwijden en de doorlaatbaarheid van de bloed-hersenbarrière vergroten. Dit vergemakkelijkt de toegang tot de hersenen van de andere actieve peptiden. Wanneer Kambo het lichaam binnengaat, opent de cel receptoren zodat het peptide in de cel wordt opgeslagen. Caeruleïne en sauvagine veroorzaken een daling van de bloeddruk gepaard met tachycardie. Ze stimuleren de bijnierschors en de hypofyse, wat bijdraagt ​​aan een verhoogde zintuiglijke waarneming en verhoogd uithoudingsvermogen. Beide peptiden hebben sterke pijnstillende effecten, verbeteren het uithoudingsvermogen, verhogen de algehele fysieke kracht en versterken het vermogen om met pijn en stressvolle situaties om te gaan. Ze kunnen de spijsvertering bevorderen en hebben een pijnstillend effect op mensen met nierkoliek, pijn als gevolg van perifere vasculaire insufficiëntie en kankerpijn. Dermorfine en deltorfine zijn krachtige opioïde peptiden die 30 tot 40 keer sterker zijn dan morfine en 40 keer sterker dan endogene b-endorfines.

 

DE VOORBEREIDINGEN:

 

Heel belangrijk, zorg dat je genoeg water drinkt de dagen voor de ceremonie zodat je goed gehydrateerd bent.

 

Je volgt een dieet liefst zo lang mogelijk of gedurende minstens 3 dagen ervoor waarbij je dierlijke producten,

suiker, vet en gefrituurd voedsel vermijd.

Koffie en alcohol liefs langer dan drie dagen vermijden.

Doe wat je kan dan is het altijd goed, het is niet de bedoeling dat je met knallende hoofdpijn komt omdat je radicaal gestopt bent met koffie.

Probeer het dan bij beetjes af te bouwen.

Eet niet te zwaar de dag ervoor en niet te laat, max tot 19u die avond.

In de ochtend op de dag zelf, mag niets worden gegeten of gedronken.

Het is heel belangrijk om helemaal NUCHTER te blijven.

Dit is belangrijk omdat de ik dan precies weet hoeveel water er gedronken wordt in de ceremonie

 

DE VOORBEREIDINGEN VOOR DE MICRODOSERING KAMBO CEREMONIES:

Is vrijwel hetzelfde alleen probeer dan echt na 18u niets meer te eten.

En drink niet teveel meer in de avond. Ook die ochtend kom je weer helemaal nuchter.

 

Mocht je zelf speciaal gefiltert water drinken mag je dat natuurlijk altijd zelf meenemen.

 

Trek altijd makkelijke kleding aan en neem extra schone kleding mee just in case……

Alle ceremonies beginnen altijd om half 11, als je dan binnen komt lopen is het goed.

Je hoeft niet veel eerder te komen.

 

 

 • Text Hover
 • Text Hover
De Behandeling
Veel van mijn clienten komen vaak eerst voor een paar keer acupunctuur om de meeste blokkades te verwijderen voordat ze voor Kambo komen.

Als Qi stroomt, dan stroomt het bloed ook. Als Qi stagneert dan stagneert het bloed ook en daardoor ondervinden mensen allerlei lichamelijke klachten.

Qi hoort vrij te stromen als water. Als water stil staat gaan het ook stinken.

Water zorgt dan gifstoffen uit je lichaam worden gespoelt.

Daarom is het heel belangrijk om altijd genoeg water te drinken en zeker de week voor de ceremonie dat je goed gehydrateerd bent,

dat maakt het proces makkelijker. 


Bijvoorbeeld op de foto prik ik voor de behandeling eerst Pericard 6 “Neiguan”. Het is de letterlijke vertaling van “Inwendige barrière of deur naar het binnenste”, de poort naar binnen toe.  Je kunt je dus letterlijk even afsluiten van de buiten wereld en naar binnen toe keren, “concentratie en focus”  En Neiguan is ook vooral een punt om hartenpijn te healen. Daarbij kalmeert het de Geest en opent  het de borststreek. Vaak voelen mensen onrust in hun Zonnevlecht of ook wel het Solar Plexus Chakra genoemd. Waarbij je ook last hebt van hartkloppingen en angstgevoelens.                                                                  Of ik open jouw Energy Gate voor Kambo op de abdomen met “the Magic Turle” abdominale acupunctuur behandeling.


Dit zijn twee voorbeelden maar ik gebruik nog veel meer andere combinaties voor bepaalde symptomen.


Nadat er kleine gaatjes op de huid worden gebrand wordt Kambo toegediend. Dan gaat het heel snel, Kambo gaat via het Lymfesysteem, je krijg het heel erg warm en je voelt Kambo door je lichaam stromen waarbij je hart sneller gaat kloppen. Er treed een misselijkheid op waarbij je moet overgeven en/of naar het toilet moet. 


Alles wordt gedaan in een ceremonie die ongeveer 2 uur duurt waarbij ik met eerst altijd een energetisch check doe om te kijken of er geen verstorende energieën in jouw energetisch veld zitten. Dit is nodig omdat je tijdens het de ceremonie open staat en jij en de anderen goed beschermd dienen te worden. Zowel de ruimte als de cliënten worden goed beschermd. De dosis is per persoon verschillend, dat wordt van te voren bepaald met mijn helder weten en Higher Self/Wisdom. Daarom is het werken met “the Spirit of Kambo” zo bijzonder. We werken altijd met een intentie. Het bijzondere aan Kambo is dat de Spirit jouw lichaam scant precies daar waar het nodig is. Elke behandeling is weer anders. De eerste keer wordt er met een test punt gewerkt om te kijken of er geen allergische reactie is. Daarna kunnen we voor een diepere healing gaan door acupunctuur punten, oor acupunctuur punten en/of de Chakra’s te gebruiken. Trauma’s, oude onverwerkte emoties, zelfs uit een vorig leven zijn opgeslagen als negatieve lage energie frequentie op verschillende lagen in het lichaam. Steeds wordt er aan een diepere laag gewerkt. Alle labels die andere jou hebben opgelegd of die je jezelf hebt gegeven komen aan de oppervlakte en worden geheeld. Oude programmeringen die je hebt meegekregen bij jouw opvoeding en/of op school of in de maatschappij of in andere omstandigheden worden aangeraakt en kunnen verdwijnen. Kambo werkt op een fysiek, spiritueel, emotioneel en energetisch niveau. Een diepe healing en zuivering voor Ziel, Hart, Geest en Lichaam 

 • Text Hover
 • Text Hover
 

De maag wordt met grote kracht geleegd, waarbij ook gal wordt uitgescheiden. De lever bindt vet oplosbare giffen aan gal, waarna gal via de darm wordt uitgescheiden. Normaal wordt 90% van gal geabsorbeerd door de darmwand tijdens het verteringsproces. Tijdens een Kambô-ceremonie verwijdert de maag alle gal, een groot aantal gifstoffen wordt uitgescheiden, wat normaal gesproken door het lichaam zou zijn opgenomen. Een bijwerking van de Kambo kan diarree zijn, omdat de ontlasting zo snel door de darm gaat dat de darmwand niet in staat is de gal te absorberen. De uitscheiding van gal zal iedere Kambô-sessie met tien keer toenemen. Dit betekent dat je tijdens één Kambô-sessie net zoveel vetoplosbare gifstoffen uitscheidt als normaal in tien dagen. Kambo werkt daarom zeer ontgiftend. Na de ceremonie wordt de lever gestimuleerd om opnieuw gal te produceren

 

 

De lichaamstemperatuur stijgt, veel virussen, parasieten, schimmels en bacteriën sterven bij slechts een temperatuurverschil van één graad. Kambo zorgt ervoor dat al deze gifstoffen uit je systeem worden gehaald. Kambo bevat ook peptiden die het immuunsysteem stimuleren, de ontstekingsreactie verlagen, antibacterieel en antiviraal werken en de bloed circulatie verbeteren. Hieronder staan ​​enkele medische claims die wetenschappelijk zijn bewezen:

 

Caeruleins Familie – Phyllocaerulein Bradykinins Family – Phyllokinin Tachykinins Family – Phyllomedusin Bombesins Family – Phylloliterin Phylloliterin, Rohdei-Litorin Sauvagine Family – Dermorphin Tryptophyllins Dermaseptin Family – Dermaseptin, Adenoregulin Deltorphin family – Deltorphin
Antibacteriële stoffen
Spierontspannend
Ontstekingsremmend
This tab is empty. Drag a shortcode here to add content.

Contra-indicaties


 • Mensen met ernstige hartproblemen.

 • Had een beroerte in het verleden

 • Gebruik van medicijnen tegen lage bloeddruk

 • Had een hersenbloeding

 • Heeft aneurysmata of bloedstolsels

 • Gebrek aan mentale capaciteit om de beslissing te nemen om Kambo te ondergaan.

 • Heeft ernstige psychische problemen met uitzondering van depressie, PTSS en angst

 • Onderging chemotherapie, radiotherapie of 4 weken daarna

 • Neemt immuun onderdrukkers voor orgaantransplantaties.

 • Heeft de ziekte van Addison

 • Heeft Ehlers-Danlos syndroom

 • Heeft ernstige epilepsie

 • Is herstellende van een grote chirurgische ingreep

 • Heeft de afgelopen drie maanden een Covid injectie gehad

 • Jonger dan 18 jaar

 • Is zwanger of geeft borstvoeding aan een kind jonger dan 6 maanden oud


 


 


 


 

Potentiële Risico's

Er zijn geen gevallen bekend waarbij Kambo op lange termijn een negatief effect had. Kambo is niet geschikt voor mensen met een donororgaan. Kambo werkt erg stimulerend op het immuunsysteem. Voor mensen met een donororgaan kan het daarom niet raadzaam zijn om Kambo te gebruiken, omdat ze mogelijk het effect van de medicatie kunnen verminderen. Mensen met ernstige immuunsysteemaandoeningen, zoals MS en ALS, moeten ook voorzichtig zijn met Kambo. Met deze aandoeningen valt het lichaam zijn eigen immuunsysteem aan. Bij het stimuleren van het immuunsysteem kunnen de reacties van het immuunsysteem ernstiger worden.

 • Text Hover
Energie uitwisseling

 

Privé Kambo of Kambo microdosing ceremonie kost €160 en duurt ongeveer 2 uur.

Privé Kambo of Kambo microdosing ceremonie voor max 2 personen, kost €125 p/p

Kambo of Kambo microdosing groeps ceremonie €110 p/p 

 

 

Interesse in een Kambo microdosing ceremonie stuur mij een email.

Dit is alleen voor mensen die al eerder meerdere keren Kambo hebben ondergaan.

 

De ceremonies worden gegeven in het weekend,

andere dagen zijn bespreekbaar,

dat ligt aan mijn agenda

 

Kambo is NIET voor twijfelaars.

Afspraken kunnen 5 dagen van te voren kosteloos gecanceld worden.
Extra informatie

 

Graag wil ik iedereen die komt voor een ceremonie ervoor telefonisch spreken. 

Om teleurstellingen te voorkomen kan het zijn dat ook al heb ik je eerder gesproken

en zie ik je live in mijn praktijk, als het niet goed voelt voor mij

op dat moment gaat de Kambo ceremonie die dag NIET door.


Ik  luister altijd naar mijn intuïtie.

IAKP Kambo practitioner
 • Text Hover