Your address will show here +12 34 56 78
PHOTIZO VETCARE

  • Text Hover
Wat kan ik met de Photizo Vetcare behandelen?

 

 

Photizo Vetcare is een infrarood en redlaser ineen: Wat kan je behandelen met de Photizo Vetcare?
• Huisdieren – honden en katten
• Groot vee – vee, schapen, geiten, varkens, reebokken, hert, enz.
• Paarden Photizo  Vetcare verlicht pijn, stimuleert cellen om te zichzelf te repareren en te genezen. Zwellingen en ontstekingen verminderen en het stimuleert het immuunsysteem in acute traumatische omstandigheden.
De Photizo Vetcare is effectief bij het behandelen van chronische pijnklachten en ontstekingen bij artritische aandoeningen. En het wordt veelvuldig gebruikt bij letsels. Photizo Vetcare stimuleert genezing, vermindert pijn, zwelling en ontsteking, vermindert spierkrampen en verhoogt de diameter van het bloed en lymfvat om ervoor te zorgen dat afvalstoffen goed afgevoerd worden.Photizo Vetcare heeft bewezen effectief te zijn in de behandeling van:
• Huidomstandigheden: wonden, laceraties, abcessen,  kneuzingen, huidallergieën, eczeem, enz.
• Musculoskeletale problemen: Artritis, tendonitis, myositis, ligament / pees problemen , fracturen, nek- en rugpijn, splinters, oedeem, hematomen, spierkrampen, triggerpunten, enz.
• Elk gebied dat chirurgisch behandeld is,
• Andere: hoornvlieszweren, virale / herpesverwante aandoeningen, sinusitis, retro-orbicular trauma.

Photizo Vetcare wordt ingezet bij pijn bestrijding en om het imuunsysteem te stimuleren

Acute verwondingen: Photizo Vetcare stimuleert de energieproductie (ATP) binnen de cel, maximaal 250 keer, waardoor de cellen gestimuleren worden om optimaal te functioneren. Het stimuleert en regelt de DNA- en RNA-synthese – de programma’s binnen de cel – om het juiste helingsproces te volgen en het hersteld littekenweefsel. Dit versnelt het natuurlijke genezingsproces met maximaal 30-40%, en vermindert de kans op overmatige littekenvorming en -complicaties. Photizo Vetcare stimuleert endorfine- en serotonine secretie. Dit is natuurlijke pijnstilling van het lichaam ( de natuurlijke medicatie) Photiz Vetcare vermindert effectief het ontstekingsproces dat wordt veroorzaakt door schade, letsel of overbelasting en vermindert spierkrampen en triggerpunten. Photizo Vetcare helpt bij het verminderen van de zwelling door het bloedvat en de lymfe diameter te verhogen om de overtollige afvalstoffen van het beschadigde of ontstoken gebied te verwijderen. Dit vermindert de druk en irritatie op zenuwuitgangen die meer pijn veroorzaken en verhoogt de bloedtoevoer in het gebied, waardoor de weefsels meer voedingsstoffen en zuurstof kunnen absorberen. Dit helpt ook om overtollig wond substraat te verminderen om het risico op secundaire bacteriële infecties te voorkomen. De verhoogde bloedtoevoer naar het gebied zorgt voor hogere concentraties van actuele en systemische medicijnen die aan het getroffen gebied worden geleverd. Photizo Vetcare stimuleert de immuuncellen om te vechten tegen infecties. Het stimuleert optimale cel-conditie (huid, bot, zenuw, capsule, kraakbeen en spierweefsel) om gezond weefsel te behouden. Dit kan voorkomen dat degeneratie van weefsels zoals zenuwen, botten en gewrichten en bloedvaten voorkomt.

  • Text Hover
  • Text Hover
 

Overbelasting, letsel en chronische aandoeningen: De genezing van weefsel gebeurd in 3 fasen, namelijk de ontsteking, proliferatie en organisatiefase. Chronische “verwondingen” of overmatig ontstekingsreacties komen voor wanneer het weefsel deze cyclus van 3 fasen niet voltooit. Het weefsel blijft in de ontstekingsfase en verloopt niet in de proliferatie (werkelijke genezing van cellen en weefsels) of organisatiefase. Om deze “wonden of verwondingen” te genezen, heeft het lichaam stimulatie van de programma’s van deze 3 fasen van de cel nodig (DNA en RNA), b.v. na de ontstekingsfase direct naar de echte genezingsfase te gaan. Wanneer het ontstekingsproces zich organiseert in littekenvorming, veroorzaakt het adhesies die de normale “glijden” van spier- en weefselvezels verhinderen, waardoor irritatie, en verdere ontsteking, in een vicieuze cirkel veranderen. Photizo Vetcare zal spierkrampen verlichten, pijnlijke triggerpunten vrijmaken, de ontstekingsprocessen verminderen en pijn verlichten, waardoor de cirkel wordt afgebroken, zodat het weefsel de mogelijkheid krijgt om, indien mogelijk, het genezingsproces te starten, of in chronische omstandigheden, pijn vrij te blijven. Houd er rekening mee dat de behandeling met de Photizo Vetcare de hechtingen niet zal afbreken, maar de ontstekingsprocessen en het ongemak verlichten en het risico op verdere weefselvorming verminderen. Behandel altijd direct wanneer het probleem begint, omdat dit voorkomt dat chronische problemen voorkomen. Chronische pijn: • Alle vormen van artritis en onherstelbare gewrichtsschade, chronische spierkrampen, trigger / acupunctuurpunten • De Photizo Vetcare stimuleert endorfine- en serotoninesecretie. Dit is de pijn van het lichaam en ontspannende ‘medicatie’. Photizo zal het ontstekingsproces dat door schade  veroorzaakt wordt, effectief verminderen

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
PRIJS 

$395


Meer informatie over de  Photizo VetCare en bestellen kan via onderstaande link


https://www.photizousa.com