Your address will show here +12 34 56 78
Reviews acupunctuur

Wat zal ik zeggen, ik kan wel een paar pagina’s schrijven over deze fantastische vrouw. Als je iemand zoekt die oprecht is zoek niet verder. Voor acupunctuur en spiritualiteit is Tal wie je moet hebben. Waarom? Zij is zuiver en doet het niet voor het geld zoals velen in de spirituele wereld. Met sommige zaken moet je geen grappen maken. Bijvoorbeeld kambo zonder gezuiverd te zijn. En dat geldt voor alle spirituele reizen die je bij haar kunt doen.Ook SRT is een aanrader. Mijn zoon is een ander kind hierdoor. En zo kan ik nog wel even doorgaan.Je kunt met een gerust hart hier een afspraak maken!

Image Caption

Trisha Prins

Tal van TALTAO Acupunctuur heeft mijn leven veranderd. Na een jaar lang met pijn rond te hebben gelopen in mijn onderbuik en daarvoor verschillende onderzoeken te hebben gehad in het ziekenhuis waar niks uitkwam en weer met pijn naar huis gestuurd werd kwam ik terecht bij Tal. Na de eerste behandeling was de pijn weg! HAD IK DAT MAAR EEN JAAR EERDER GEDAAN. Je krijgt bij Tal niet het gevoel dat je een nummertje bent. Ze neemt dan ook uitgebreid de tijd voor je. Ik zou het echt iedereen aanraden.... en IK kom zeker nog eens terug.

Image Caption

Samantha

Via een vriend ben ik bij Tal terrecht gekomen.Ik heb 2 neurologische klachten. Het ziekenhuis heeft mij toen verteld dat ik heel mijn leven hiermee moet dealen. Bij Tal heb ik 3 acupunctuurbehandelingen gehad toen verdween klacht 1. Daarna heb ik een SRT sessie en een healing gehad. Heel bijzonder, ik ervaarde dat ik lichtbundeltjes in mijn hoofd geschoten kreeg. Dat bracht veel rust en ruimte. Nu is klacht twee bijna zo goed als verdwenen .Loop je rond met klachten waar het ziekenhuis je niet mee kan helpen raad ik TAL VAN HARTE AAN. Hele lieve vrouw die de tijd voor je neemt en je op je gemak stelt.Bedankt Tal!

Image Caption

Jan Touw

Ik ben bij Tal geweest voor acupunctuur (3x) Kambo (3x) en heb ook een SRT sessie gedaan. Ik heb ook een sessie SRT laten doen voor mijn pas geboren dochtertje. Echt een aanrader want het heeft echt een positieve impact op mijn dochtertje gehad.Ik ben blij dat ik via via Tal ontmoet heb want het is een zeer bekwame healer en licht werker.In mijn zoektocht naar spiritual enlightenment zal Tal zeker een onderdeel daarvan zijn.

Image Caption

Dennis de Haas

I had the privilege of receiving acupuncture from Tal, and it was a truly transformative experience. Tal's warm and welcoming demeanor immediately put me at ease, and her expertise in acupuncture brought about significant improvements in my symptoms.What sets Tal apart is her unique ability to provide spiritual insights that opened a completely new door of development for me. Her holistic approach, coupled with valuable lifestyle insights, not only addressed my physical well-being but also contributed to my spiritual growth.Tal's dedication, compassion, and remarkable results make her an outstanding practitioner. The clinic's cleanliness and tranquil atmosphere added to the positive experience. I highly recommend Tal to anyone seeking acupuncture and spiritual growth. Thank you, Tal, for this exceptional journey of healing and development!

Image Caption

Diana Ivanov

Na jarenlang bijna dagelijks hoofdpijn en vaak migraine heeft Tal bij mij zowat een wonder verricht. Ik heb bijna nooit meer hoofdpijn en zelden nog migraine. Wat een verademing!

Image Caption

Chanthal de la Haye

Hello Spirits, mijn ervaring met Tal zijn heel bijzonder. Vorig jaar een keertje Kambo gedaan was al bijzondere ervaring. 2022 tweede helft had ik last van kortademigheid bij hardlopen en bedacht me om weer Kambo te doen. Tal adviseerde mij eerst accupunctuur te doen om evt blokkades weg te halen. Deze bleek ik te hebben bij test ter plekke. Deze heeft ze behandeld met 3 sessies accupunctuur en daarna pas Kambo sessie te doen. Geweldig idee want nu ben ik van mij kortademigheid af en ik loop weer als de spreekwoordelijke speer ! Alles gaat heel integer met goede energie en voorbereiding, voel me veilig en geconnect bij haar, bijzondere vrouw ! Kambo ervaring is intens en met open mind en goede intentie zeer zeker aanrader !

Image Caption

Petrus de Groot

I had the pleasure to work with Tal in person. I was absolutely pleased about her profesionalism and how well she explained everything. The results kicked in shortly after and I felt relief from what I had struggeled with for years. I can highly recommend her, and her services

Image Caption

Lukas

Zeker aan te bevelen! Zoveel kennis en zo krachtig. Blij dat dit op mijn pad is gekomen!

Image Caption

Rieky Damen

Ik heb verschillende behandelingen gehad bij Tal, acupunctuur, Kambo healing, SRT en de divine TAO healing hands. Stuk voor stuk hebben ze me geholpen, niet alleen qua gezondheid maar ook op spiritueel vlak. Wat een bijzondere vrouw! Ik ben ontzettend blij dat ons pad zich gekruist heeft❤

Image Caption

Edith Berger

I recently had the pleasure of several sessions of acupunture with Tal. I found Tal’s skill, experience and attention to detail, all fueled by her passion for this remarkable healing art to be highly beneficial and as a surprise bonus inspiring. I so enjoyed how she merges the pinnacle of modern technology (acugraph) with ancient practice so as to creat a highly accurate and effective acupunture session. Without a moments hesitation, I highly recommend treating your self to the wonder of this remarkable art under her hand. Coatzalcoatlx, UAE, 14 March 2019

Image Caption

Malcolm Slyper

Een mooi, lief en bijzonder mens is Tal. Ze gaf me meteen een vertrouwd gevoel en kwam zeer kundig over. De behandelingen (acupunctuur, rapé) hebben mij meer balans in mijn energie en lichaam gegeven. Ik kamp met psoriasis en dit werd vele malen minder door de acupunctuur waardoor ik minder stress had van de ziekte en het verdween. Rapé hielp mij de energie te laten stromen waardoor blokkades (negatieve energieën) verdwenen. Ik ben Tal dankbaar dat ik in balans kan leven en de psoriasis is verdwenen.

Image Caption

Rogier

Erg blij dat ik via-via bij Tal terecht ben gekomen. Ze denkt mee, is erg professioneel, en haar behandelingen zijn uitstekend. Een aanrader voor iedereen.

Image Caption

Rheebana Tualena

I visited Tal at her practice a week ago, in search for some help Tal is a super sweet person with such a calming and warm energy. I'm looking forward to my next treatment(s). 💚

Image Caption

Branka Trokutich

Wat overkomt me …….? Ik, een man van 70 jaar oud, een mooie carrière doorlopen in de fiscale praktijk, maar toch mijzelf opgesloten in een chronisch gevoel van angst, verlegenheid en verdriet, omdat ik mijn aangeboren lichamelijke beperkingen moeilijk kon accepteren. Maar zie, via de moeder van Tal, die arts is en ook bekend is met acupunctuur, kwam ik voor behandeling in de acupunctuurpraktijk van Tal terecht in verband met problemen met mijn linkerschouder. Wat gebeurde echter? Een volledig onderzoek door Tal met behulp van haar gloednieuw digitaal programma leidde er toe, dat haar behandeling zich snel verlegde naar het opheffen van die chronische gevoelens. En wat met cognitieve behandelingen, communicatietrainingen en dergelijke niet lukte, gaat nu door de behandeling wonderwel goed en effectief. De acupunctuurnaalden en daarbij de betrokken begeleiding van Tal…….. het lijkt wel, of ik eindelijk echt voluit ga leven. De veranderingen zijn voor mij ongekend!! Ik ben zo dankbaar, dat ik door de behandeling van Tal lijk nu pas echt mijn geluk te kunnen aanraken!

Image Caption

Dré Van Horen

Ik liep al een tijdje over acupunctuur na te denken. Het toeval wilde dat een vriendin van mij al onder behandeling was bij Tal. Ik ben met haar meegegaan omdat ik met een langdurige hoest liep. Door de heftige reacties op de behandeling en de alarmsymptomen van een langdurige hoest stuurdeTal mij meteen door naar de huisarts om me helemaal te laten checken. Uit de hele check-up bleek dat mijn rechterlong bestraald moest worden. Voor alle bestralingen zijn we nog door gegaan met de acupunctuur behandelingen en hebben deze gestaakt tijdens de bestralingen. Daarna heb ik me meteen weer gemeld bij Tal. Ik heb het goed doorstaan terwijl ik toch dacht dat ik door de bestralingen heel moe zou zijn. Tal werkt aan mijn energie en ik heb ook meer energie. Zij heeft mij al afgeholpen van : Hielspoor linker voet, ontstoken middenvoetsbeentje rechter voet. Ontstoken schouder rechts, mijn artrose wordt nog steeds behandeld, maar ik kan weer met een wandelgroep meelopen, wat ik vorig jaar om deze tijd niet kon. Dat is al meer dan ik had gehoopt. Het volgende wat ik ook nog wil laten behandelen is mijn hooikoorts en tinnitus (oorsuizen)Het mooie van acupunctuur is dat je werkelijk met alle soorten van klachten daar terecht kan. Het zal duidelijk zijn dat ik met de behandeling voorlopig doorga.

Image Caption

Margreet de Jong-Vos

Als westers opgeleide fysiotherapeut was ik altijd sceptisch over alternatieve geneeswijzen. Er was in mijn ogen onvoldoende wetenschappelijk bewijs dat het écht werkt.Ik was sceptisch maar tegelijkertijd ook nieuwsgierig. Zo had ik al op de middelbare school een werkstuk over acupunctuur geschreven. Dus de theoretische achtergrond en kennis was voor mij zeker niet nieuw. Desalniettemin bleef ik sceptisch. Immers, hoe verklaar je de werking van klachtvermindering door een naald in je lichaam vanuit een anatomische en neurofysiologische invalshoek? Toch hoorde ik de afgelopen twintig jaar zo nu en dan verhalen van mensen uit mijn omgeving, die wel baat hadden van een acupunctuur behandeling. Na de behandelingen voelden ze zich prettiger en hadden minder klachten en meer energie. Intake: Tijdens het eerste gesprek met Tal vertelde ik haar dat ik eigenlijk geen klachten had. Ja, ik ben als jonge vader natuurlijk wel eens wat vermoeid…oh, ja ik ben een aantal maanden geleden ook met snowboarden op mijn schouder gevallen. Hierdoor is mijn rechter schouder minder mobiel geworden en eindstandig gevoelig als ik mijn arm omhoog bewoog. Er is duidelijk een verminderde de ‘range of motion’ in mijn rechter schouder (120° anteflexie) t.o.v. mijn linker schouder (180° anteflexie) Tal vertelde dat ze kort masseert voor het prikken en waarom. Uitademen bij het prikken reduceert de priksensatie en na enkele seconden voelde ik niets meer. Niets meer? Ik voelde na enkele minuten zeker wat! Mijn vooroordeel over acupunctuur werd meteen de kop in gedrukt. Ik voelde tintelingen en dat mijn lichaam in beweging kwam, dat terwijl ik op de behandelbank lag. Een prettige en hele bijzondere sensatie.Na de behandeling rustig opstaan, want het lichaam is ondanks de passieve lighouding zeker aan het werk geweest. Met lichte ‘high’-gevoel in mijn hoofd kwam ik rustig bij. Terug in de auto naar huis werd mijn lichte ‘high’-gevoel ingelost door een mentale scherpte en mijn lichaam bruiste van energie. ‘Okay, dus er gebeurt wel wàt!’, zei ik nogmaals tegen mezelf. Goed, de volgende ochtend werd ik fit wakker. Ik pakte mijn jas van de hoge kapstok en tot mijn verbazing bewoog ik mijn rechter arm met meer souplesse. Even een armlift- testje…en ik kwam met mijn rechter arm iets hoger dan gisteren…zo’n 140° anteflexie en het was minder gevoelig. Fijn! Bewijs: Ik dacht laat ik eens ‘Googelen’ of er na twintig jaar meer wetenschappelijk bewijs voor acupunctuur behandelingen. Op YouTube kwam ik de documentaire ‘The Science of Acupuncture’ tegen van de BBC. Mijn sceptisch werd door deze documentaire nog verder de kop ingedrukt. Nieuwsgierig? Klik dan op de titel van de documentaire om het te zien. Tegen iedereen die klachten heeft of weer in balans wil komen en twijfelt om een kennismakingsgesprek te plannen bij acupuncturist Tal van Merode, zeg ik: ‘just plan it’!

Image Caption

Jazz Eckmeyer

Na langere tijd last gehad te hebben van hevige overgangsklachten zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen ben ik nu na 6 behandelingen klachtenvrij en gaat het zoveel beter met mij! Tal is een bevlogen en zeer kundige acupuncturist die echt de tijd voor je neemt en daarnaast een lieve en inspirerende vrouw. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Image Caption

Sandra

De behandelingen door Tal zijn heel zorgvuldig en zeer effectief. Haar heldere uitleg en liefde -passie voor haar vakgebied gaat verder dan een behandeling. Voor mij is het een behandel methode die vrij direct z’n vruchten afwerpt. Een unieke vrouw met de juiste kennis!

Image Caption

Lieske de Jong

Ik kwam bij Tal voor tinnitus. Na het uitvoeren van een scan wist ze gelijk waar het probleem zat en al na 1 laser acupunctuur sessie was het voor 90 % beter! Ik ga zeker nog een keer terug voor een volgende sessie. Ik ben hier in ieder geval super blij mee!

Image Caption

Fleur Defourny

Nadat ik vanwege hevige rugpijn noodgedwongen was om na 6 jaar te stoppen met tennissen, voetballen en hardlopen, kwam ik via via terecht bij Tal van Merode. Zij hanteerde o.a de Meridianen & Doormeting methode. Waarbij zij d.m.v. metingen in beide handen en voeten exact kon zien waar mijn lichamelijke problemen zaten en vandaan kwamen. Dit sprak mij enorm aansprak. En het resultaat mocht er na 5 behandelingen al zijn! Het was een verademing om weer eens zonder pijn op te kunnen staan en te bewegen. Tussendoor deed ze naast deze methode ook nog een nieuwe cursus erbij. Abdominale acupunctuur (naalden in je buik en rondom de navel) de Chinezen noemen dit ” The Magic Turtle treatment”. Ik heb nu 2 van deze behandelingen gehad. Zoals het nu allemaal aanvoelt, zal het niet lang meer zal duren voordat ik weer kan tennissen, voetballen en hardlopen. Ben niet alleen onder de indruk van haar kwaliteiten hoe zij haar vak uitoefent, met enorm veel passie, bezieling en enthousiasme, maar ook hoe Tal over haar vak denkt en praat, buitengewoon fascinerend en boeiend! Het steeds beter willen worden en steeds meer willen weten. Een vak vrouw op en top! Ook al ben ik er nog niet, maar met de resultaten van nu ben ik heel erg dankbaar dat ik deze vakvrouw op mijn pad ben tegen gekomen!

Image Caption

Dick Ritsema

Mijn eerste ontmoeting met acupunctuur was op aanraden van mijn dochter, dit was omdat ik in een hele zware depressie zat. Zelf zag ik er niets in omdat ik te nuchter ben maar als het zo slecht met je gaat pak je alles aan. Maanden later besefte ik dat het mijn redding is geweest en dat Tal en acupunctuur geen adacadabra is. Toen wist ik ook niet dat ik haar nog veel vaker om hulp moest vragen omdat ik blaaskanker kreeg. Er is geen dokter geweest die mij zoveel hulp heeft gegeven of heeft kunnen geven dan Tal Zonder haar hulp zowel de geestelijke ondersteuning in combinatie met de acupunctuur heeft ze mij weer uit een heel diep dal getrokken. Tal bedankt.

Image Caption

Bert Douma

Ik ben via een vriendin bij Tal terecht gekomen voor een Kambo sessie. En later nog een paar laser acupunctuur sessies gehad.Ik beide zeker aanraden om meer balans te creëren in het leven.Tal begeleide de sessie met liefde en zorgzaamheid, haar kennis op deze gebieden is zeer groot.

Image Caption

Jasmijn Engel

Ik ben bij Tal geweest voor een aantal acupunctuur sessies en ook voor een Spiritual Response Therapy. Naast dat Tal veel kennis in huis heeft over verstoringen in het lichaam en hoe deze weer in goede banen te leiden middels acupunctuur is Tal ook een krachtig sjamanistisch healer. Tal heeft mij vele inzichten geboden om zaken waar ik tegenaan liep te transformeren door verbanden duidelijk te maken, koorden of te heffen i.c.m. heldere tips om in mijn kracht te blijven...

Image Caption

Reggy

Ik ben Nico Hendriks en ben 66 jaar. Ik kreeg 6 jaar geleden last van een triggerfinger ging 2 of 3 x per jaar naar het ziekenhuis voor een corticosteroïden injectie in mijn vinger die dan gezwollen en pijnlijk werd. Een jaar geleden ben ik aan mijn triggerfinger geopereerd maar dat heeft niks geholpen, hij bleef gezwollen en pijnlijk . Nu ben ik geholpen door Tal en na de eerste behandeling is de pijn en gezwollenheid voor 80% afgenomen en het gaat nu steeds beter 👍👍👍👍 dank je wel

Image Caption

Nico Hendriks

Woorden schieten mij te kort als ik allemaal moet vertellen wat Tal voor mij heeft betekend en nog steeds betekend. Ik ben bij haar gekomen via mijn vriendin. Ik had zelf nooit wat met naalden, maar wel met alternatieve geneeswijzen. Wat ben ik Tal dankbaar voor alles wat ze voor mij gedaan heeft, met zoveel passie. Mij uit mijn burn-out en depressie gehaald, en mij fysiek en mentaal weer helemaal in balans gebracht. Ik heb veel therapeuten in mijn leven gehad, maar geen eentje die zoveel bereikt heeft en zoveel impact heeft gehad en nog steeds heeft. Ik zou iedereen haar aanraden en neem zeker de tijd ervoor, je lichaam heeft zeker tijd nodig om te helen en te reageren op de behandeling. Maar het is het dubbel en dwars waard.

Image Caption

Diana Douma

Een paar jaar geleden heb ik met rode plekken op mijn wangen en rond mijn neus gelopen. Dit bleek rosacea te zijn, een huidaandoening. Hiervoor heb ik toentertijd zware medicatie (Vitamine A-zuur) van de dermatoloog gekregen. Als zeer vervelende bijwerking was bekend dat er droogheid van slijmvliezen en huid, zoals ogen, lippen kon ontstaan. Daarvoor heb ik allerlei zalfjes en oogdruppels, zogenaamde kunsttranen gekregen om dit te verminderen. Na ruim een jaar waren de plekken op de wangen verdwenen en kon ik stoppen met de medicatie. Ongeveer na 2 weken zouden de bijwerkingen weg zijn. Alles werd weer normaal, behalve mijn extreme droogheid van mijn ogen. Met de kunsttranen moest ik dus doorgaan en kon ik niet zonder. Ik ben bij 2 oogartsen geweest die allebei zeiden dat ze geen afwijkingen zagen en dat mijn ogen gezond waren. Na 2 jaar ongeveer zo’n 80 x per dag te hebben gedruppeld om de ogen vochtig te houden, kwam ik bij Tal in haar praktijk terecht. Zij heeft mijn ogen rondom met naaldjes behandeld en ze adviseerde mij om het druppelen af te bouwen. Maar vanaf het moment dat ik haar behandeltafel verliet, heb ik werkelijk geen één keer meer hoeven druppelen. Echt fantastisch en een zeer bevrijdend gevoel. Tal, ik ben je eeuwig dankbaar!

Image Caption

Bianca

Ik had al jaren last van slapeloosheid vele soorten medicatie geprobeerd zelfs een keer bij een acupuncturist geweest maar niets gaf een goed resultaat ik was echt meer dan moe toen ik in December 2016 bij Tal terecht kwam. Zij nam alle tijd voor mij en zei ook na het intake gesprek ik ga jou weer laten slapen en deze keer voelde dat zo goed je voelt en ziet dat zij zo kundig is en bevlogen van haar vak dat vertrouwen van haar neem je over. En inderdaad het duurde even maar langzaam maar zeker ging het steeds beter en Tal zei ook steeds jouw lichaam moet weer leren om te slapen en ze heeft gelijk gekregen ik slaap een stuk beter en daardoor voel ik mijzelf ook veel beter dit is een vrouw met kennis en geduld ik ben haar heel dankbaar voor een herboren lichaam want zo voelt het

Image Caption

Marjanne Brun

Tal, jouw Sjamanistische healing heeft mij uit een diep dal getrokken. De geestelijke rust is terug en mijn hartoverslag is verdwenen. Ik heb het gevoel dat ik mijn leven weer terug heb. Tal, heel veel dank voor je hulp

Image Caption

Bert Douma

Een hele fijne praktijk. Ik kom regelmatig voor de acupunctuur behandeling. Zeer aan te raden.

Image Caption

May-ling Lew

Ik tob al jaren met lichamelijke klachten zoals rugpijn, uitstralende pijn naar rechter arm en been en weinig energie. Ik had ook jaren lang nekklachten waarbij ik niet naar boven kon kijken en de rotatie naar links en rechts was heel slecht. De nekklachten zijn opgelost en ik kan gewoon weer omhoog kijken. Ook ervaar ik veel pijn in mijn kaak met eten en drinken. Gedurende vele jaren heb ik allerlei therapieën uit geprobeerd soms te vergeefs soms met mattig succes. Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren. Ik kon merken dat Tal erg gemotiveerd was om mijn klachten op te lossen. Wat haar ook gelukt is wat mijn vermoeidheid en rugpijn betreft. Hoewel ze mijn kaakproblemen niet kon verhelpen heeft ze wel alles op alles gezet om het te proberen. Wel ben ik van mening dat het enig onderhoud vergt en kom eens in de zoveel tijd terug voor een aantal behandelingen.

Image Caption

Trees de Wael

Erg blij dat ik via-via bij Tal terecht ben gekomen. Ze denkt mee, is erg professioneel, en haar behandelingen zijn uitstekend. Een aanrader voor iedereen.

Image Caption

Rheebana Tualena

Fijne praktijk. De acupunctuur behandelingen zijn top. Heeft me goed geholpen. Dankjewel Tal!

Image Caption

Bea Smaal