Your address will show here +12 34 56 78
Divine TAO Healing Hands Blessing reviews

  • Text Hover
  • Text Hover

Zo’n bijzondere Blessings ontvangen van Tal. Ik voelde helemaal haar energie. Eerst werd mijn hoofd leeg. Daarna zag ik een visualisatie dat ik in het licht werd gezet en het mijn lichaam gescande. Vervolgens zag ik een hele grote zwart (soort Cleopatra) Kat. Ik denk dat het de Bastet kat godin was. Heel mooi, dankjewel, dankjewel, dankjewel !! 🖤Zeker aan te bevelen! Zoveel kennis en zo krachtig. Blij dat dit op mijn pad is gekomen!

Image Caption

Rieky Damen

Gisteravond heb ik 3 blessings gehad van Tal Tao en ik merk nu al een shift in mijn energie. Ik had gister een hele lange dag achter de rug van 10 tot 10 u werken en daarna nog de blessings. Ik heb in tijden niet zo goed geslapen als nu. Mijn energieveld is vele malen kalmer. Waar ik de laatste tijd merkte dat mijn zenuwstelsel overprikkeld was, en ik daardoor slecht in slaap kon komen en niet goed doorsliep…had ik nu het tegenovergestelde. Ik sliep snel in en heb heel diep geslapen en ben mega uitgerust wakker geworden. Deze blessings werken nog door, dus ben zooo benieuwd wat er nog meer uitkomt 😍 nu al mega dankbaar 🙏🏽 ik was altijd al fan van haar werk en alles wat ze doet, gezien ik al ongeveer 8 jaar bij haar kom, maar dit is weer next level shit 🙌🏽🤩🥳Ik raad iedereen aan om op haar website te kijken naar wat ze allemaal aanbied en zou zeker gebruik maken van haar diensten 🙏🏽♥️🤩

Image Caption

Diana Douma

Vandaag mijn eerste blessing gehad voor mijn hernia van Tal. Heel vreemde ervaring, de pijn in mijn voetzool was nu in mijn hiel. De blessing begon om 14:00 uur en klaar 14:20. Die tijd mediteerde ik en visualiseerde mijn herstellende hernia. Vlak voordat de blessing begon was ik wat nerveus, maar tijdens de blessing kreeg ik totale rust. Pijn verplaatste zich van onderzijde van mijn voetzool naar mijn hiel, pijn aan de buitenkant maar ook in het bot. Heel vreemd dat die pijn verplaatste, maar ook verdween de pijn en kwam weer terug, zeg maar als een lange trage golfslag. Om 15:00 uur waren met de trein naar Amsterdam Centraal, tot 18:00 uur rondgelopen in Amsterdam, normaal gesproken zou ik dat niet volgehouden hebben, dan had ik na een half uur tot 45 minuten al niet meer gekund! Daarna op de fiets van station Weesp naar huis, meer pijn dan normaal. Nu na eten maken eigenlijk weer minder pijn. Benieuwd hoe het de komende dagen gaat!

Image Caption

Mark Sarane

Wat zal ik zeggen, ik kan wel een paar pagina’s schrijven over deze fantastische vrouw. Als je iemand zoekt die oprecht is zoek niet verder. Voor acupunctuur en spiritualiteit is Tal wie je moet hebben. Waarom? Zij is zuiver en doet het niet voor het geld zoals velen in de spirituele wereld. Met sommige zaken moet je geen grappen maken. Bijvoorbeeld kambo zonder gezuiverd te zijn. En dat geldt voor alle spirituele reizen die je bij haar kunt doen.Ook SRT is een aanrader. Mijn zoon is een ander kind hierdoor. En zo kan ik nog wel even doorgaan.Je kunt met een gerust hart hier een afspraak maken!

Image Caption

Trisha Prins

Divine TAO healing blessings ervaren bij Chantal afgelopen maand. Voelde tijdens de behandeling stroming en vibraties door mijn lichaam, heel subtiel maar voelde het duidelijk. Na de behandeling merkte ik een shift in energie en kon ik energetisch zaken loslaten die niet meer bij me hoorde en hierdoor konden andere dingen gaan stromen waar ik wel aan toe was. Was ook in een keer een stuk helderder, alsof er een waas weg was. Heel erg bedankt lieve Chantal!! Liefs Gayana

Image Caption

Gayana

Ze gaat direct naar de kern / wortel van je issues, en werkt vanuit daar, met veel kracht en compassie.

Image Caption

Soheyl Kian