Your address will show here +12 34 56 78
reviews TAO Hand Blessings 

  • Text Hover

Zo’n bijzondere Blessings ontvangen van Tal. Ik voelde helemaal haar energie. Eerst werd mijn hoofd leeg. Daarna zag ik een visualisatie dat ik in het licht werd gezet en het mijn lichaam gescande. Vervolgens zag ik een hele grote zwart (soort Cleopatra) Kat. Ik denk dat het de Bastet kat godin was. Heel mooi, dankjewel, dankjewel, dankjewel !! 🖤Zeker aan te bevelen! Zoveel kennis en zo krachtig. Blij dat dit op mijn pad is gekomen!

Image Caption

Rieky Damen

I had the privilege of receiving acupuncture from Tal, and it was a truly transformative experience. Tal's warm and welcoming demeanor immediately put me at ease, and her expertise in acupuncture brought about significant improvements in my symptoms.What sets Tal apart is her unique ability to provide spiritual insights that opened a completely new door of development for me. Her holistic approach, coupled with valuable lifestyle insights, not only addressed my physical well-being but also contributed to my spiritual growth.Tal's dedication, compassion, and remarkable results make her an outstanding practitioner. The clinic's cleanliness and tranquil atmosphere added to the positive experience. I highly recommend Tal to anyone seeking acupuncture and spiritual growth. Thank you, Tal, for this exceptional journey of healing and development!

Image Caption

Diana Ivanov

Eerdere ervaringen bij Tal Tao gehad. Zoals SRT sessie en verschillende keren accupunctuur. Dit was echt super en SRT was ook echt een hele mooie ervaring! Tal is erg goed in wat zij doet. Na mijn bevalling van mijn jongste dochter ben ik ook bij Tal geweest voor de blessings. Nadat ik was ingeleid voelde ik me 3 maanden na de bevalling nog altijd 'off en down'. Ik kreeg blessings op mijn hormoonstelsel, lymfatisch systeem en baarmoeder. De avond zelf voelde ik al van alles gebeuren in mijn lichaam, de tintelingen waren subtiel en voelde goed en ontspannen. Naarmate de dagen en weken verstreken, merkte ik op dat ik weer helemaal lekker in mijn vel zat! Mijn cyclus was gelijk weer als vanouds en ook veel minder hormoonschommelingen als daarvoor. De blessings zou ik zeker voor iedereen aanraden bij Tal Tao. Zeker ook als je pijnklachten ervaart of gewoon voelt dat je niet lekker in je vel zit! Tal geeft super advies en geeft goed aan wat zij denkt dat het beste is in jouw situatie. Super bedankt weer Tal!

Image Caption

Michelle Kabel

Wat is Tal toch een leuk, fijn en warm mens. Vanaf het eerste moment dat je bij haar binnen stapt, wordt je op je gemak gesteld.Inmiddels kom ik al een tijdje bij Tal voor verschillende behandelingen (kambo, blessings en acupunctuur). De behandeling die ze geeft zijn van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast kan ik uit eigen ervaring vertellen, dat de behandelingen magische uitwerkingen hebben op mijn hele gestel. Ik ben tal heel dankbaar en blijf zeker bij haar terug komen en kan haar zeer aanraden! 🙂

Image Caption

Gita Hoogers

Via een vriend ben ik bij Tal terecht gekomen. Ik heb 2 neurologische klachten. Het ziekenhuis heeft mij toen verteld dat ik heel mijn leven hiermee moet dealen. Bij Tal heb ik 3 acupunctuurbehandelingen gehad toen verdween klacht 1. Daarna heb ik een SRT sessie en Divine TAO healing hand Blessings gehad. Heel bijzonder, ik ervaarde dat ik lichtbundeltjes in mijn hoofd geschoten kreeg. Dat bracht veel rust en ruimte. Nu is klacht twee bijna zo goed als verdwenen. Loop je rond met klachten waar het ziekenhuis je niet mee kan helpen raad ik TAL VAN HARTE AAN. Hele lieve vrouw die de tijd voor je neemt en je op je gemak stelt. Bedankt Tal!

Image Caption

Jan Touw

Review part 1… Hi Tal, you asked me many times to write a review …..you know I’m more a person who don’t want to expose my feelings to the outside world …but I willing to make an exemption for you ..,!Why . ? … you support and guide me; on physical and mental and spiritual level with your treatments and your personal devotion for many years.Beside your professional skills, you are also a super human being and I Have many respect for you … I.can write a book about you but I want to express my experience briefly with lyrics of one of my favorite artists: Jamiroquai :Chorus`}`She's just a cosmic girl Oh, yeah From another galaxy My heart's at zero gravity She's from a cosmic world Putting me in ecstasy Transmitting on my frequency She's cosmic ….:-) Keep up all the good work you do,! .. review. part 2 to follow

Image Caption

Edwin H

Vandaag mijn eerste blessing gehad voor mijn hernia van Tal. Heel vreemde ervaring, de pijn in mijn voetzool was nu in mijn hiel. De blessing begon om 14:00 uur en klaar 14:20. Die tijd mediteerde ik en visualiseerde mijn herstellende hernia. Vlak voordat de blessing begon was ik wat nerveus, maar tijdens de blessing kreeg ik totale rust. Pijn verplaatste zich van onderzijde van mijn voetzool naar mijn hiel, pijn aan de buitenkant maar ook in het bot. Heel vreemd dat die pijn verplaatste, maar ook verdween de pijn en kwam weer terug, zeg maar als een lange trage golfslag. Om 15:00 uur waren met de trein naar Amsterdam Centraal, tot 18:00 uur rondgelopen in Amsterdam, normaal gesproken zou ik dat niet volgehouden hebben, dan had ik na een half uur tot 45 minuten al niet meer gekund! Daarna op de fiets van station Weesp naar huis, meer pijn dan normaal. Nu na eten maken eigenlijk weer minder pijn. Benieuwd hoe het de komende dagen gaat!

Image Caption

Mark Sarane

Wat zal ik zeggen, ik kan wel een paar pagina’s schrijven over deze fantastische vrouw. Als je iemand zoekt die oprecht is zoek niet verder. Voor acupunctuur en spiritualiteit is Tal wie je moet hebben. Waarom? Zij is zuiver en doet het niet voor het geld zoals velen in de spirituele wereld. Met sommige zaken moet je geen grappen maken. Bijvoorbeeld kambo zonder gezuiverd te zijn. En dat geldt voor alle spirituele reizen die je bij haar kunt doen. Ook SRT is een aanrader. Mijn zoon is een ander kind hierdoor. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Je kunt met een gerust hart hier een afspraak maken!

Image Caption

Trisha Prins

Ik denk dat het nu een paar maanden geleden is dat ik de Blessings heb gedaan. En ik moet zeggen dat ik heel benieuwd was wat de Blessings voor mij zouden doen. De blessings heb ik in een groep gedaan. Zoals ik ook de Kambo sessies in een groep heb gedaan. De eerste dagen merkte ik vrij weinig van de Blessings. Ik denk dat ik ongeveer een week later merkte dat de dingen begonnen te stromen waar ik mee bezig was. Mijn doelen en dromen kwamen in een versnelling terecht. Ik bedoel daarmee die job die ik al lange tijd graag wilde, maar steeds net niet lukte. Mijn muziek carrière gaat de goede kant op. En ik kreeg kort erna mijn eerste woning na 14 jaar geen te hebben gehad. Laat ik zeggen : hetgeen dat ik heel graag wilde wordt nu steeds meer werkelijkheid. Ik ben TalTao heel erg dankbaar voor mijn ervaringen.

Image Caption

Nancy Elskamp

Ik ben 23 jaar geleden aan mijn nek geopereerd en hierna heb ik altijd pijn eraan gehad. Gelukkig bij Tal terecht gekomen en na 2x3 blessings is de pijn minder en mijn nek soepel. Deze behandeling is op vele fronten geslaagd. Ik ben rustiger energieker en een blijer mens, Dora

Image Caption

Dora Touw

Gisteravond heb ik 3 blessings gehad van Tal Tao en ik merk nu al een shift in mijn energie. Ik had gister een hele lange dag achter de rug van 10 tot 10 u werken en daarna nog de blessings. Ik heb in tijden niet zo goed geslapen als nu. Mijn energieveld is vele malen kalmer. Waar ik de laatste tijd merkte dat mijn zenuwstelsel overprikkeld was, en ik daardoor slecht in slaap kon komen en niet goed doorsliep…had ik nu het tegenovergestelde. Ik sliep snel in en heb heel diep geslapen en ben mega uitgerust wakker geworden. Deze blessings werken nog door, dus ben zooo benieuwd wat er nog meer uitkomt 😍 nu al mega dankbaar 🙏🏽 ik was altijd al fan van haar werk en alles wat ze doet, gezien ik al ongeveer 8 jaar bij haar kom, maar dit is weer next level shit 🙌🏽🤩🥳Ik raad iedereen aan om op haar website te kijken naar wat ze allemaal aanbied en zou zeker gebruik maken van haar diensten 🙏🏽♥️🤩

Image Caption

Diana Douma

Divine TAO healing blessings ervaren bij Chantal afgelopen maand. Voelde tijdens de behandeling stroming en vibraties door mijn lichaam, heel subtiel maar voelde het duidelijk. Na de behandeling merkte ik een shift in energie en kon ik energetisch zaken loslaten die niet meer bij me hoorde en hierdoor konden andere dingen gaan stromen waar ik wel aan toe was. Was ook in een keer een stuk helderder, alsof er een waas weg was. Heel erg bedankt lieve Chantal!! Liefs Gayana

Image Caption

Gayana

Ze gaat direct naar de kern / wortel van je issues, en werkt vanuit daar, met veel kracht en compassie.

Image Caption

Soheyl Kian

  • Text Hover