Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
Zielszuivering

Met SRT maakt ik verbinding met mijn Hogere Zelf en de Hogere Zelf van de client en de Hogere Zelf comités van mij en de client en Spirit,


waabij wij belemmerende energieën uit jouw zielenarchief (Akasha records) kunnen opsporen en zuiveren. 

  • Text Hover
Energy flows where attention goes

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Spiritual Response Therapy 
“Clear your Soul Records”

 

Heb je ooit gedacht: “Ik ben mezelf niet.” “Dit ben ik niet.” Of krijg je plotselinge lichamelijke veranderingen en symptomen die niet kunnen worden verklaard?

Dit kan een aanwijzing zijn voor Spirit attachment. Een aankleving van een entiteit/energie vorm in jouw energieveld, is een verstoring van jouw balans en gezondheid, op fysiek of onbewust niveau, het komt veel vaker voor dan men beseft. Wanneer we het hebben over een energie in jouw energieveld, kunnen ze welwillend van aard zijn, een persoonlijke behoefte willen dienen, neutraal en zelfs kwaadaardig van aard zijn. De meeste aangekleefde entiteiten vallen in een van de vier verschillende categorieën: aard gebonden geesten van overleden mensen, duistere wezens, buitenaardse wezens en denkvormen (ofwel door u gecreëerd of door iemand anders verzonden) Tijdens het weghalen van deze energieën, entiteiten, negatieve aanklevingen of negatieve denkvormen e.a. voelen sommige mensen onmiddellijk een verandering in hun fysieke lichaam of in hun gedachten. De aangekleefde entiteiten kunnen namelijk jouw gedachten veranderen en/of beheersen. Anderen kunnen een verandering voelen in de loop van dagen of weken. Soms is meer dan één sessie nodig omdat soms dolende zielen of donkere entiteiten de persoon, het huis of het land verlaten of zich verstoppen als ze mijn aanwezigheid voelen.

Spiritual Response Therapy (SRT) gaat nog verder dan bovenstaande. Met SRT worden verstoorde energieën gezuiverd op Zielsniveau. Dit gebeurd in de Akashic Records. In de Akashic Records welke je kan zien als het Grote Levensboek of het Collectieve bewustzijn welke jouw blauw-print (DNA) is waarin alle ervaringen van al jouw levens ligt opgeslagen. Verstoorde energieën kunnen o.a. trauma’s zijn of bepaalde geloofsovertuigingen, inprenting, labels of een identiteit. Het kunnen ook negatieve denkvormen zijn, conflicten en negatieve motivaties of destructief gedrag naar jezelf toe. Deze kunnen ontstaan zijn op een moment dat iemand op zijn zwakst was of meegekregen zijn bij de opvoeding of op school of door andere groeperingen of zelfs uit vorige levens. Traumatisch overlijden in een vorig leven of geboortetrauma ligt allemaal opgeslagen in je onderbewustzijn of in je subconscious mind. Het zijn bepaalde programma’s die nog lopen op Zielniveau die jouw in het hier en nu belemmeren tot je ware potentieel te komen. Het zijn afleidingen van allerlei emoties die je tegenhouden om werkelijk gelukkig te kunnen zijn en te doen in dit leven waar jouw Ziel voor terug gekomen is op aarde.

Met SRT worden deze negatieve energieën opgespoord en gezuiverd.

Spiritual Reponse Therapy is het zuiveren van de Ziel  

 

Spiritual Response therapeut

SRT Nederland
 
 
 
  • Text Hover