Your address will show here +12 34 56 78
Reviews Spiritual Response Therapy en Sjamanistische healings

  • Text Hover

Tal's work is incredible and pure magic. Every time I am leaving her practice after a treatment I feel like the luckiest and happiest person.I love the way she is working in calmness and i trust her fully.I am coming regularly from Germany to have treatments at hers and it is always worth it.Her work is precious.Thank you!

Image Caption

Pascale Laxy

Review part 1… Hi Tal, you asked me many times to write a review …..you know I’m more a person who don’t want to expose my feelings to the outside world …but I willing to make an exemption for you ..,!Why . ? … you support and guide me; on physical and mental and spiritual level with your treatments and your personal devotion for many years.Beside your professional skills, you are also a super human being and I Have many respect for you … I.can write a book about you but I want to express my experience briefly with lyrics of one of my favorite artists: Jamiroquai :Chorus`}`She's just a cosmic girl Oh, yeah From another galaxy My heart's at zero gravity She's from a cosmic world Putting me in ecstasy Transmitting on my frequency She's cosmic ….:-) Keep up all the good work you do,! .. review. part 2 to follow

Image Caption

Edwin H

Ervaring Sjamanistische healing

 

 

 

Ik ben bij Tal geweest voor acupunctuur (3x) Kambo (3x) en heb ook een SRT sessie gedaan. Ik heb ook een sessie SRT laten doen voor mijn pas geboren dochtertje. Echt een aanrader want het heeft echt een positieve impact op mijn dochtertje gehad.Ik ben blij dat ik via via Tal ontmoet heb want het is een zeer bekwame healer en licht werker.In mijn zoektocht naar spiritual enlightenment zal Tal zeker een onderdeel daarvan zijn.

Image Caption

Dennis de Haas

Ervaring Spiritual Response therapy

 

I went to SRT~Spiritual response therapy and plant medicine to Tal Tao Acupunctuur. And I would recommend it in that order. ✅Plant medicine gave me valuable insights how to work with my inner critic and feel more self compassion.In addition it showed me some out of world perspectives, which is life changing experience. 🚀SRT~Spiritual response therapy:I remember walking from last session with Tal singing myself:'I can see clearly now, the rain is gone..' 💛Thank you for your spiritual work @Tal. Stay blessed! 🌟

Image Caption

Gabriela Kasniarova

We hebben een hele bijzondere ervaring mogen meemaken dankzij Tal. Onze dochter, Sanne van bijna 9 jaar heeft eigenlijk al haar hele leventje last van erge woedeaanvallen, angsten en zoekt vaak ruzies. Hierbij altijd met veel geschreeuw en gehuil. Ze was hier moeilijk in te corrigeren. We hadden natuurlijk ook betere periodes met rustig gedrag, maar negatief gedrag voerde wel de boventoon. We hebben ons vaak afgevraagd waar dit gedrag vandaan kwam en waarom ze toch zo’n boos en bang was. Meerdere keren hebben we naar elkaar uitgesproken dat het wel lijkt of er twee verschillende kinderen in één meisje zaten. Dit heeft Sanne maar ook ons als gezin veel energie gekost. De laatste maanden gaf Sanne zelf vaak aan “het niet meer te kunnen” en zo vreselijk moe te zijn. Zo erg zelfs dat school al teveel was. Slapen ging eigenlijk niet eens meer alleen door de angst. We hadden het idee haar niet kunnen helpen. Via familie hebben we hulp gekregen van Tal. Ze heeft via haar naam en leeftijd gezien dat Sanne een Spirit attachment had van een klein boos agressief overleden meisje dat in haar energie veld vast zat. Dit meisje had Sanne al die jaren al bij haar. Na weer een donkere avond thuis met ruzie, kwam er bij Sanne een uitbarsting van een vreemd geschreeuw en veel onrust en toen knapte er een lamp in haar slaapkamer. Daarna was het ineens doodstil en Sanne viel in slaap. Eindelijk rust. Sanne was verlost van de dolende ziel van dat overleden meisje welke al die tijd haar energie en vrolijkheid van haar afname en zorgde voor alle boosheid. Nu, een paar weken later, hebben we een hele andere Sanne thuis. Ze is weer vrolijk en energiek, straalt rust uit en de grote angsten zijn verdwenen. Als ze boos is, is het een “normale” boosheid die past bij een kind. We zijn Tal enorm dankbaar dat ze dit voor Sanne heeft kunnen doen.

Image Caption

Eveline

Spiritual Response & Spirit releasement van Tal..Ik liet alles gebeuren en over me heen komen. Ik ben daarna gaan kijken naar dingen die me opvielen.Het begon de zaterdag al, toen ik in de supermarkt was.Ik stond bij de kassa, er kwam een man na mij aan, ik had het stokje niet neergelegd, omdat er niemand na mij was, dus hij legt hem zelf neer. Ik keek hem aan en wilde zeggen, sorry dat ik het stokje niet heb neergelegd, maar voordat ik iets kon zeggen, gaf hij me een knipoog en lachte naar me. Voor de behandeling van Tal had ik in zo een geval een boze, chagerijnige blik van iemand gekregen.Daarna liep ik naar huis, het was druk op straat, er liepen 4 mensen voor me, dus ik kon er niet echt door, 2 gingen naar links en de andere 2 naar rechts om de weg vrij te maken voor mij, 1 man doet het gebaar met zijn hand, dat ik erdoor mag. Het voelde alsof er een rode loper werd neergelegd. Ik bedankte ze vriendelijk. Vervolgens loop ik een stuk verder en ik wil oversteken, op dat punt is geen zebrapad maar oversteekplaats (ze stoppen daar nooit), dus ik wacht netjes, er komt een gele Mini aan, de auto stopt en laat me oversteken. Ik was verbaasd. Dit zijn allemaal dingen, die normaal juist dus niet gebeurde en ik eerder dus chagerijnige, boze, geïrriteerde mensen hebben gehad op mijn pad.Het is nu inmiddels juli en nog steeds gebeuren er allemaal van dit soort positieve dingen. Als ik op straat loop en mensen me tegemoet komen lopen, lachen er vaak mensen spontaan vriendelijk naar me.Blijkbaar liep ik altijd met een hele boze uitdrukking op straat en nu met een lach. Laatst zag ik het in de spiegel op de scooter, omdat een fietser die me tegemoet kwam vriendelijk lachte, dus ik dacht...huh...weer 1 en keek snel in mijn spiegel en zag dus dat ik met een big smile op de scooter zat.Lichamelijk merkte ik op, dat de benauwdheid en de hartkloppingen die ik normaal had bij het lopen opeens bijna helemaal weg waren.Het onheimische, nare, lege, depressieve gevoel wat ik had als ik wakker werd elke ochtend is ook weg.Ik ben heel blij en ook heel dankbaar voor al deze positieve veranderingen en ik raad deze behandeling zeker aan.

Image Caption

Karin Gyallai

Op advies van een vriend bij Tal Tao een SRT sessie gehad omdat ik al lange tijd niet lekker in m’n vel zat. Heb slechte gezondheid en zag het leven somber in. Tal heeft blokkades opgeheven en haar magie op mij losgelaten, gevolg daarvan is dat ik rust heb gevonden in mijn leven en lichaam, ben geen stress kip meer, zie dingen helderder. Wilde al tijden stoppen met roken, is nu zonder probleem gelukt, sta daar elke dag versteld van. Dus zit je niet lekker in je vel, voel je je ongelukkig, heb je last van blokkades of ben je besluiteloos en heb je daar in hulp nodig neem dan contact op met Tal Tao in Rijsenhout.

Image Caption

Richard de Lange

Super goede ervaring met Tal Tao. Fijne ruimte waar je je meteen relaxed voelt. Tal neemt de tijd voor je en is gewoon de beste! Ontzettend wijs en kundig en daarbij een heel prettige persoonlijkheid.

Image Caption

Nelly Weels

Zeer aan te raden!Mijn persoonlijke ervaring met een van de behandelingen bij Tal Tao (zoals Kambo) is uitstekend. Een prachtige vrouw met enorme wijsheid, die in haar waarheid staat en verbonden is met haar zielsmissie. Energiewerk wordt hedendaags helaas zeer vaak onderschat. We hebben immers te maken met het 'onzichtbare', zowel hogere als lagere energieën. Wat mij het vertrouwde gevoel geeft is dat zij dit stuk erg serieus neemt en weet wat ze doet. Op voorhand het zuiveren van het energieveld van elk individu, vóór elke sessie. Ben van mening dat bescherming erg belangrijk is. Gebeurt dat niet? Dan zal het ons alleen maar zieker maken. Al met al kan ik zeggen dat ik zeer tevreden en ontzettend geholpen ben. Na de sessie voelde ik mij herboren, terug in het lichaam. Dankbaar

Image Caption

Anna Ova

This Shamanic Energetic Healer does many Energetic things, Chakra Healing, Shamanistic Healing, Spirit Releasement, went here for Kabo ceremony 4 times, she does the Kambo ceremonies on Sundays, very convenient! Last Saturday went for an Acupuncture treatment. First diagnostic and treament plan, followed by the actual acupuncture treatment. What an amazing experience, it was like everything is in balance again, energy flows through my body, just feel great, energetic, fit. Thank you very much and see you soon for a follow-up!-Professional-Takes time-Clean, nice warn well equipped officeHighly Recommended!Recently had my 7th Kambo ceremony here and again, pure magic, thank you for this wonderful experience!And the story continues: Did a fantastic Plant medicine ceremony here, the guidance was heartwarming and just what I needed.One of the first to expereince the healing energy of the Helping Hands. Helped me a lot in overcoming post covid fatigue!!

Image Caption

Mark S

Een mooi, lief en bijzonder mens is Tal. Ze gaf me meteen een vertrouwd gevoel en kwam zeer kundig over. De behandelingen (acupunctuur, rapé) hebben mij meer balans in mijn energie en lichaam gegeven. Ik kamp met psoriasis en dit werd vele malen minder door de acupunctuur waardoor ik minder stress had van de ziekte en het verdween. Rapé hielp mij de energie te laten stromen waardoor blokkades (negatieve energieën) verdwenen. Ik ben Tal dankbaar dat ik in balans kan leven en de psoriasis is verdwenen.

Image Caption

Rogier

Fantastische sessie!

Image Caption

Babette

Na mooie ervaringen van een goede vriendin van me, heb ik ruim vier maanden geleden een spiritual response therapy gehad van Tal. Op afstand (en met afstand) een van de mooiste healings die ik ooit kreeg. Het heeft veranderingen in me teweeg gebracht waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Vooral het reduceren van ego is ontzettend goed merkbaar waardoor ik veel bewuster m'n energie ergens wel of niet aan geef. Dat brengt (voor een denker die nog meer voeler wil worden ) veel rust. Daardoor ben ik dichter bij mezelf gekomen. Super bedankt Tal 🙏🏽💚

Image Caption

Ronald B

Hallo mijn naam is Gabriela. Sinds mijn kindertijd zocht ik altijd naar antwoorden. Soms vroeg ik me af waarom ben ik op deze aarde en wat is het doel van het leven. Als vrouw heb ik veel dingen meegemaakt in mijn leven, maar ik wilde nooit de rol van slachtoffer spelen. Daarom begreep ik veel dingen niet, maar ik geloofde altijd in mij zelf maar ook in andere mensen!. Dankzij mijn nieuwe baan in het ziekenhuis heb ik een goede vriend ontmoet die mij veel heeft geholpen en door hem ben ik bij mijn engel Tal terechtgekomen. De eerste behandeling bracht een hele grote opluchting, ik voelde me zo kalm van binnen, de vermoeidheid was verdwenen, mijn kracht kwam terug en ik voelde me als veertje. Wauw, wat een gevoel! Tijdens de tweede behandeling had ik helemaal geen angst gevoelens meer, ik voelde me sterk van binnen en meer bewust geworden. Ik had veel meer behoefte om in de natuur te zijn en te verbinden met planten en dieren. Het was zo mooi om te zien en te voelen. Ik ging Orbs zien en de waarheid kwam om hoog naar 20 jaar. Ik ben ook veel creatiever geworden. Naar meerdere spirit response behandelingen ben ik een betere & bewust persoon geworden en kreeg veel meer antwoorden waar ik naar zocht ! Er is meer dan ons lichaam , het is de ziel, de geest al die energie. Ik voel dat echt nu!!

Image Caption

Gabriela

I am happy, thankful and in love with this Journey🔥I try to inspire as much people as possible to try this way! 🐸🙏🏽 I Pray So we all can unite again ⭐️💛Or some other ways like #kambo #spiritreleasment #acupunture This beautiful woman Shaman Spirit helped me in so many ways and still is 💪🏾 I am thankfull and motivated to help my Lightworker Brothers & Sisters 💋☀️ Tal you are a great super being ⭐️💪🏾🔥 only positive changes I can't wait for my next session

Image Caption

Fabiana Ricardo

Onlangs zat ik in een relatie die echt niet goed voor mij was. Ik cijferde mijn eigen behoeftes weg om maar aan zijn behoeftes te voldoen. Ik wist dat ik hiermee moest stoppen maar toch ging ik door. Ik raakte moe en uitgeput en leverde ook een stuk levensvreugde in maar waarom? Waar was de krachtige vrouw in mij die dit niet tolereert? Ik was al een tijdje niet bij Tal geweest maar maakte kennis met Spiritual Reponse Therapy, heel bijzonder alsof mijn kracht weer naar boven kwam en ik alles weer helder kon zien. Ik heb de relatie kunnen verbreken en heb ruimte om te werken aan de wond die ik zelf weer heb opengehaald. SRT gaf mij rust en inzicht waardoor ik weer voor mezelf kon kiezen. Ik heb het echt ervaren als een wondermiddel, het ruimt oude negatieve patronen op en boort je kracht en inzichten weer aan. Ik heb nu 2 sessies SRT gedaan en het maakt mij scherp en mild naar mezelf. Ik ben zelf erg blij met Tal ze is kundig en denkt met je mee. Ze neemt de tijd en is altijd bereid om je te helpen en het beste uit jezelf te halen. Een afspraak met Tal is een cadeautje voor jezelf!

Image Caption

Imen

Inmiddels een aantal keren SRT gedaan bij Tal Tao. Wat mij daar in het algemeen is opgevallen is de lichtheid die je ervaart na een behandeling. Specifiek heeft het mij erg geholpen om rust te vinden en te krijgen in huis en met mijn nachtrust. Ik ga hier zeker nog vaker gebruik van maken.

Image Caption

Robert Jan

Ik ben bij Tal geweest voor een aantal acupunctuur sessies en ook voor een Spiritual Response Therapy. Naast dat Tal veel kennis in huis heeft over verstoringen in het lichaam en hoe deze weer in goede banen te leiden middels acupunctuur is Tal ook een krachtig sjamanistisch healer. Tal heeft mij vele inzichten geboden om zaken waar ik tegenaan liep te transformeren door verbanden duidelijk te maken, koorden of te heffen i.c.m. heldere tips om in mijn kracht te blijven...

Image Caption

Reggy

Een fantastische sessie gehad bij Tal met een plant-medicijn. Heel goede inleiding en setting. Wat nog meer vertrouwen geeft en rust. En de reis was magisch zoveel gevoeld en gezien en innerlijk geheeld. Heel energetisch heel veel onrust losgelaten. Ging als herboren met nieuwe inzichten en helende energie weer naar buiten.Tal is een topper iemand die het doet vanuit spirituele intuïtie.Aho Sister

Image Caption

Bert v. G

Zeker aan te bevelen! Zoveel kennis en zo krachtig. Blij dat dit op mijn pad is gekomen!

Image Caption

Rieky Damen