Sjamanisme

Wat zijn de kenmerken van de Ziel?

Wat zijn de kenmerken van de Ziel?

Een mens heeft een Ziel, Geest en een Lichaam. Ze zijn gescheiden maar ook verenigd.
Ze zijn gescheiden omdat ze onafhankelijk zijn maar verenigd omdat ze in een lichaam zitten en met elkaar communiceren.
Een Ziel heeft een bewustzijn en intelligentie. Een Ziel heeft een besef, de Ziel denkt, analyseert, leert, heeft voorkeuren waar hij van houdt of niet.
Een Ziel heeft een karakter, sommige mensen zijn heel actief en anderen weer heel rustig.
Sommige mensen zijn heel erg ad rem en grappig anderen zijn weer heel serieus.
Een persoon kan van muziek houden terwijl de ander van sport houdt of houdt van rondreizen en meer van de wereld wilt zien en ervaren.
Een Ziel heeft ook emoties, het kan gelukkig zijn en zich vredig voelen of verdrietig, angstig of boos zijn.
Een Ziel heeft een ongelofelijke wijsheid in zich en wanneer de Ziel compleet en geheeld is dan kan je verbaasd staan hoeveel je Ziel eigenlijk weet.
Jouw Ziel is je beste adviseur en gids. Een Ziel heeft een groot geheugen welke hij herinnerd uit ervaringen van vorige levens.
Bijvoorbeeld, je reist voor het eerst in je leven naar een plek waar je nog nooit bent geweest en je hebt een heel sterk gevoel dat je er al eens eerder bent geweest
of je hebt gewoon een connectie met een bepaalde cultuur en land.  Een Ziel communiceert automatisch met andere Zielen op een heel natuurlijke manier. 
Je kan iemand voor het eerst ontmoeten en meteen liefde voelen of een sterke klik. Je voelt dat er iets speciaals is tussen beiden.
Een Ziel heeft een ongelofelijk zelfgenezend vermogen. Daarom werk ik altijd met de Ziel van de cliënt samen met de healings.
Je Ziel is constant op zoek naar kennis, net als je Geest altijd leert doet jouw Ziel dat ook. Je Ziel beschermd jou en waarschuwt je door je intuïtie, je buikgevoel.
Maar een Ziel kan je ook belonen of straffen of lessen leren, als je goed of slecht voor jezelf zorgt of tegen je intuïtie gevoel ingaat.
Een Ziel een grote flexibiliteit e volgt spirituele regels en principes, je geest kan daar niet helemaal bewust van zijn maar je Ziel wel.
En zo zijn er nog veel meer kenmerken van de Ziel.

Vele Zielen zoeken naar verlichting en willen goed doen om de wereld te beteren in de vorm van het geven van liefde, zorg, mededogen, oprechtheid
en vriendelijkheid en hulp aan anderen.

Dat is de reden dat steeds meer mensen zoeken naar de Zielgeheimen, wijsheid, kennis en Zielgenezing.  

De Ziel leeft eeuwig.

Please follow and like us: