Sjamanisme

Aanpassingen TalTao’s openingstijden i.v.m. het Coronavirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus (COVID-19) hebben wij de volgende aanpassingen qua openingstijden            Tal Tao zal alleen op de woensdag geopend zijn voor                           “Spiritual Response Therapy“                In verband met het Coronavirus volgt Tal Tao de richtlijnen op van de overheid, het RIVM en de GGD.

 1. Blijf thuis bij ( milde ) verkoudheidsklachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij kunnen dan geen afspraak inplannen.
 2. Valt u onder de groep kwetsbaren (ouderen / mensen met verminderde weerstand)? Dan is het beter voor u om nu geen afspraak te maken ( afspraak SRT kan dan via Skype )
 3. Ook maken wij geen afspraken met cliënten die de afgelopen 14 dagen in een risicogebied in het buitenland zijn geweest en/of direct contact hebben gehad met patiënten met het coronavirus.
 4. Uit voorzorg en ter bescherming van de behandelaar houden wij ons aan de richtlijnen die het RIVM ons adviseert om risico’s te voorkomen.
 5. Acupunctuur sessie en Kambo ceremonies staan even on hold zodra de rust terug gekeerd is.
 6. Nieuwe afspraken kunnen worden gemaakt voor de woensdagen of via Skype
 7. Skype sessie SRT kunnen op afspraak gemaakt worden en op meerdere dagen
 8. Zeg de afspraak voor de woensdagen als zo mogelijk tijdig af om niet andere mensen teleur te stellen want wij werken maar een dag per week
 9. Wij stellen dan voor een nieuwe afspraak over 2-3 weken in te plannen mits de situatie verbeterd is.
 10. Ook worden er uiteraard geen handen meer gegeven en nemen we de hygiëne en richtlijnen zeer strikt in acht.
 11. Daarom vraag ik je bij binnenkomst je handen te wassen
 12. Mochten wij toch besluiten om helemaal dicht te gaan zal dat op de website vermeld worden en zal ik u per email of telefonisch informeren.
 13. Houd daarom mijn website, uw email en voicemail goed in de gaten.
 14. Bij twijfel of vragen stuur een email naar info@taltao-acupunctuur.nl of bel 0628417444
Please follow and like us: