Your address will show here +12 34 56 78
Ervaring Sjamanistische healing

We hebben een hele bijzondere ervaring mogen meemaken dankzij Chantal. Onze dochter, Sanne van bijna 9 jaar heeft eigenlijk al haar hele leventje last van erge woedeaanvallen, angsten en zoekt vaak ruzies. Hierbij altijd met veel geschreeuw en gehuil. Ze was hier moeilijk in te corrigeren. We hadden natuurlijk ook betere periodes met rustig gedrag, maar negatief gedrag voerde wel de boventoon. We hebben ons vaak afgevraagd waar dit gedrag vandaan kwam en waarom ze toch zo’n boos en bang was. Meerdere keren hebben we naar elkaar uitgesproken dat het wel lijkt of er twee verschillende kinderen in één meisje zaten. Dit heeft Sanne maar ook ons als gezin veel energie gekost. De laatste maanden gaf Sanne zelf vaak aan “het niet meer te kunnen” en zo vreselijk moe te zijn. Zo erg zelfs dat school al teveel was. Slapen ging eigenlijk niet eens meer alleen door de angst. We hadden het idee haar niet kunnen helpen. Via familie hebben we hulp gekregen van Chantal. Ze heeft via haar naam en leeftijd gezien dat Sanne een Spirit attachment had van een klein boos agressief overleden meisje dat in haar energie veld vast zat. Dit meisje had Sanne al die jaren al bij haar. Na weer een donkere avond thuis met ruzie, kwam er bij Sanne een uitbarsting van een vreemd geschreeuw en veel onrust en toen knapte er een lamp in haar slaapkamer. Daarna was het ineens doodstil en Sanne viel in slaap. Eindelijk rust. Sanne was verlost van de dolende ziel van dat overleden meisje welke al die tijd haar energie en vrolijkheid van haar afname en zorgde voor alle boosheid. Nu, een paar weken later, hebben we een hele andere Sanne thuis. Ze is weer vrolijk en energiek, straalt rust uit en de grote angsten zijn verdwenen. Als ze boos is, is het een “normale” boosheid die past bij een kind. We zijn Chantal enorm dankbaar dat ze dit voor Sanne heeft kunnen doen.

Image Caption

Eveline

Chantal, jouw Sjamanistische healing heeft mij uit een diep dal getrokken. De geestelijke rust is terug en mijn hartoverslag is verdwenen. Ik heb het gevoel dat ik mijn leven weer terug heb. Chantal, heel veel dank voor je hulp

Image Caption

Bert Douma

Een mooi, lief en bijzonder mens is Chantal. Ze gaf me meteen een vertrouwd gevoel en kwam zeer kundig over. De behandelingen (acupunctuur, rapé) hebben mij meer balans in mijn energie en lichaam gegeven. Ik kamp met psoriasis en dit werd vele malen minder door de acupunctuur waardoor ik minder stress had van de ziekte en het verdween. Rapé hielp mij de energie te laten stromen waardoor blokkades (negatieve energieën) verdwenen. Ik ben Chantal dankbaar dat ik in balans kan leven en de psoriasis is verdwenen.

Image Caption

Rogier

Onlangs zat ik in een relatie die echt niet goed voor mij was. Ik cijferde mijn eigen behoeftes weg om maar aan zijn behoeftes te voldoen. Ik wist dat ik hiermee moest stoppen maar toch ging ik door. Ik raakte moe en uitgeput en leverde ook een stuk levensvreugde in maar waarom? Waar was de krachtige vrouw in mij die dit niet tolereert? Ik was al een tijdje niet bij Chantal geweest maar maakte kennis met Spiritual Reponse Therapy, heel bijzonder alsof mijn kracht weer naar boven kwam en ik alles weer helder kon zien. Ik heb de relatie kunnen verbreken en heb ruimte om te werken aan de wond die ik zelf weer heb opengehaald. SRT gaf mij rust en inzicht waardoor ik weer voor mezelf kon kiezen. Ik heb het echt ervaren als een wondermiddel, het ruimt oude negatieve patronen op en boort je kracht en inzichten weer aan. Ik heb nu 2 sessies SRT gedaan en het maakt mij scherp en mild naar mezelf. Ik ben zelf erg blij met Chantal ze is kundig en denkt met je mee. Ze neemt de tijd en is altijd bereid om je te helpen en het beste uit jezelf te halen. Een afspraak met Chantal is een cadeautje voor jezelf!

Image Caption

Imen

Inmiddels een aantal keren SRT gedaan bij Tal Tao. Wat mij daar in het algemeen is opgevallen is de lichtheid die je ervaart na een behandeling. Specifiek heeft het mij erg geholpen om rust te vinden en te krijgen in huis en met mijn nachtrust. Ik ga hier zeker nog vaker gebruik van maken.

Image Caption

Robert Jan

Ik ben bij Chantal geweest voor een aantal acupunctuur sessies en ook voor een Spiritual Response Therapy. Naast dat Chantal veel kennis in huis heeft over verstoringen in het lichaam en hoe deze weer in goede banen te leiden middels acupunctuur is Chantal ook een krachtig sjamanistisch healer. Chantal heeft mij vele inzichten geboden om zaken waar ik tegenaan liep te transformeren door verbanden duidelijk te maken, koorden of te heffen i.c.m. heldere tips om in mijn kracht te blijven...

Image Caption

Reggy