Training

“AcuGraph Seminars have to flow like Qi”

“Every year there are new users so AcuGraph Seminars have to flow like Qi”
— Tal Tao is inmiddels alweer 4 jaar distributeur van AcuGraph in Europa. Het succes en de interesses en verkoop stijgt ieder jaar enorm in Nederland. Dit wordt alweer het derde jaar dat we het twee daagse AcuGraph seminar organiseren i.s.m. Miridia Acupuncture Technology in Idaho US. Met veel trots en groot succes kijken we uit naar ons vol bezette AcuGraph seminar 7 en 8 september in Amsterdam. En dit keer met de geweldig hoog intelligente en spirituele lerares Kimberly Thompson die voor het eerst naar Amsterdam komt.  AcuGraph is het beste acupunctuur evaluatie-instrument ter wereld. AcuGraph 5 is een revolutie in de moderne acupunctuur. Een verbetering van het effect van oude technieken door toepassing van de moderne wetenschap. AcuGraph is een geavanceerde acupunctuur tool die meer inzicht biedt voor acupuncturisten en patiënten. AcuGraph helpt specifieke problemen te lokaliseren, en kiest voor de meest effectieve behandelingen. Met objectief bewijs is de kracht van acupunctuur aan te tonen. Patiënten zijn zeer enthousiast dat ze mee kunnen kijken en hun eigen Qi kunnen bekijken. We kunnen heel gericht behandelen met snel resultaat. Iedere week zien we de Qi en balans verbeteren. AcuGraph is een evolutie in de acupunctuur.

Via Tal Tao kan je met korting jouw AcuGraph systeem aanschaffen. Stuur mij een e-mail dan stuur ik jou de kortingscode. 

#taltao #acugraph #miridia #acupunctuur #tcm #taltaotcmopleidingsinstituut #acupuncture #acupunctureschool #acupuncturist
Please follow and like us: